woensdag 15 juni 2016

Catalpa snoeien youtube

Een bolcatalpa snoei je in het voorjaar, voordat het blad aan de boom komt. Je kunt dit ieder jaar doen. Leer hoe jij je bomen of planten kunt snoeien op de juiste. Intratuin - Catalpa of dakplataan snoeien - Duration: 2:09.


De Catalpa is verkrijgbaar in bolvorm, of in platte vorm.

Unsubscribe from Hans Loonen ? Trompetboom ( Catalpa ) in Groot Driene. Boom snoeien : hoe snoei je bomen? Zoveel mensen, zoveel bomen. Prachtig, maar snoeien is wel handig, anders. Ontbrekend: catalpa Wanneer snoei je de knotwilg en andere knotbomen?


ISTw1OkGTc Vergelijkbaar apr. Geüpload door Tuinmanieren Heb je je knotwilg en andere knotvrienden nog niet gesnoeid.

Een gewone Catalpa kun je het best snoeien in oktober . Weten hoe je zelf een bolcatalpa het beste kunt snoeien ? Snoei in het voorjaar, voordat het blad aan de boom komt. Doe dit elk jaar zodat de vorm mooi blijft. De soorten kies ik uit aan de hand van vragen over snoeien die ik dagelijks krijg via mijn werk. Deze keer de Catalpa bignonioides Bungei en gelijkende . Hij heeft een bolvormige groeiwijze en wordt daarom ook vaak Bolcatalpa genoemd. The lush garden adds a rustic charm to this . Iedereen kan snoeien , want het is helemaal niet moeilijk, je moet het alleen even weten.


Rozen snoeien doe je bij voorkeur vanaf half maart, als de strengste vorst voorbij is. Wacht met snoeien tot de knoppen net beginnen te groeien. De Bolcatalpa kunt u ieder jaar tot op de stam snoeien (knotten).


Afgelopen zomer heb ik een ge-ente catalpa geplaatst in de tuin. Met de app van Omroep West ben je altijd op de hoogte van het laatste nieuws uit het noordelijke gedeelte van Zuid-Holland. Hoe moet ik deze snoeien ? Met nieuws, het weer, live radio, .

Bekijk succesvol bomen planten op. Dit vergt heel wat energie en het spreekt voor zich dat we die takken beter niet snoeien. De treurwilg aan de waterkant helt over en moet gesnoeid worden.


Misschien zelfs verwijderd of in ieder geval drastisch aangepakt worden. Een beschermende heg, geurende heg of liever een knabbelheg? Heggen en planten snoeien.


Hier vind je info en tips die je helpen bij je keuze.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts