dinsdag 21 juni 2016

Hubelino starterset

Hubelino Starter set dlg. Bestelt u bij knikkerbaanxl. Gratis verzenden en dag levertijd.


Profiteer van dit prijsvoordeel en bouw de de mooiste knikkerbaan met de delige . De beginnersdoos bevat een verscheidenheid aan verschillende baanelementen en ook constructiebouwstenen . Haba - Starterset - Knikkerbaan uitbreiding.

Voordelig geprijsd en voor 21: besteld is de volgende werkdag in huis! De starterset bevat onderdelen. Naast de onderdelen die in de miniset voorkomen bevat deze . Laat de knikkers maar rollen! HUBELINO Starterset 85-delig.


Een grote hubelino doos bestaande uit onderdelen! Nu eenvoudig online shoppen! Met deze combinatie bouw je de leukste knikkerbaan.

Certified and Award-Winning Marble Run - 1 compatible with . Vind hubelino op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. De hubelino knikkerbaan onderdelen zijn gemaakt van onverwoestbaar kunststof en kan zowel . Ze hebben diverse vormen, kleuren en maten.


Van eenvoudige glijbanen tot ingewikkelde 3D kogelbanen. Op werkdagen voor 22:bestel morgen in huis. Geen reviews beschikbaar Schrijf een review. Wij hebben een groot assortiment voordelige hubelino knikkerbanen en veel DUPLO bouwstenen om te combineren. Deze bevat alles wat nodig is om spectaculaire knikkerbanen . Wij mochten de Starter Set.


Het is een aanvulset op je eigen Duplo stenen. Die bevat alles wat nodig is om spectaculaire knikkerbanen te . Het idee is namelijk erg eenvoudig en past ontzettend goed in het concept van Duplo. No products found which match your selection. None Popularity Average rating.


Te koop bij SpeelgoedFamilie.

Veel producten op voorraad. In deze starterset zit alles wat je nodig hebt om te beginnen:-Grote bochten . Vertel wat u van dit product vindt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts