maandag 13 juni 2016

Pannenkoekenplant verzorging

Een leuke groeiwijze, makkelijke verzorging én hij maakt snel stekjes. De pannenkoekenplant (ook wel pilea peperomioides) is populair! Er zal een tijd komen dat je pilea te groot is voor de plek waar hij staat.


Kun je een pannenkoekenplant snoeien? Het antwoord lees je in dit . Hoeveel en hoe vaak je water moet geven, of de plant veel .

De verzorging van de de Pilea is echt minimaal. Je geeft de grafisch vormgeven blaadjes volop de aandacht door de plant als solitair in een pot te zetten. Vorig jaar kreeg ik mijn eerste pannenkoekenplant van een vriendin. Maar weet je al hoe je je pannenkoekenplant in topvorm kan houden? Pannenkoekenplant verzorgen.


De Pilea peperomioides ook wel pannenkoekenplant genoemd is weer . Een opvallende verschijning met . Lees hier alle basics over deze plant.

Zet de plant in een pot met goed doorlaatbare grond. Een terracotta pot is minder . In het Engels wordt hij ook wel de “chinese . Deze retro kamerplant heeft een ultieme comeback gemaakt . Pilea Peperomioides, Chinese Money Plant of simpelweg de pannenkoekenplant. Ik ben niet zo goed met de. Elke plant heeft namelijk zo zijn voorkeuren qua verzorging.


Extra tips voor de verzorging van de Pilea. Hoogte (incl. pot):, cm. Maar hoe moet je nu die pannenkoekplant stekken? Tips voor pannenkoekenplant verzorging vind je hier! Dit hippe plantje heeft tegenwoordig iedereen en zijn moeder, dus je kan toch niet . Bovendien is de verzorging van cactussen is ook heel eenvoudig.


Met de juiste verzorging geniet je jaren van deze prachtige groene kamerplant. Verzorging Lichte plek zonder direct zonlicht. De Pilea, ook wel pannenkoekplant genoem beleeft de laatste tijd een ware comeback.


De laatste tijd doe ik bijna niet anders – ik vind het zo leuk om mijn planten te verzorgen , ze te zien opbloeien en er nieuwe planten van te . Een goede match met… Bekijk alle matchende potten.

Geef hem een plekje in het licht (maar niet in de volle zon). Hij houdt niet van natte voeten, . Vind je favoriete items bij de Bijenkorf. Vandaag voor 22:bestel morgen . In een andere blog heb ik jullie tips gegeven hoe je een Pilea kunt verzorgen.


Als je deze tips ter harte neemt dan is de kans groot dat jouw . De pilea peperomioides ofwel Chinese Missionary Plant, Chinese money plant of pannenkoekenplant eenvoudig stekken!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts