vrijdag 17 juni 2016

Glazen waterbol voor planten

Met deze planten watergever glazen vogel zijn uitgedroogde of verzopen planten verleden tijd. Doe simpel water in de planten watergever glazen vogel. Aqua Loon Waterbol (verpakking van delig).


De Waterbol maakt het dagelijks bewateren van je planten volkomen. De Plant Genie is een ingenieus bewateringssysteem dat bestaat uit een glazen bol, die .

Glazen waterbollen voor planten , set van waterreservoirs. Vul deze waterbol met water en plaats hem tussen de planten. Zodra de aarde droog wordt, zal de vrijkomende lucht er voor zorgen dat uit de bol automatisch . Planten waterbol bewateringssysteem st.


Deze decoratieve kunststof bewateringsbol zorgt voor een automatische bewatering van uw . Nooit meer uitgedroogde plantjes na een korte vakantie of een aantal drukke dagen waarin je vergeet of geen tijd hebt om je planten water te geven. Deze waterbollen zijn ideaal geschikt voor de bewatering van uw tuin.

Een waterbol is een glazen holle bol op een steel, een handig hulpje voor het watergeven van planten. Ben je het ook zo zat om je planten steeds water te geven, heb je er simpelweg de tijd. Vergeet nooit meer je planten water te geven. In de doos zitten verder de glazen bol, de terra-cotta “cone” en een . Waterworks is design bedruppelaar waarmee je je planten goed nat.


Lees hier tips over het water geven van planten als je op reis bent. De waterbol laat dan genoeg water vrij om de aarde van de plant genoeg water te geven. Helemaal blij met mijn handgemaakte glazen waterbollen ! Ze staan bij de rozen in de accubakken. Set van glazen waterbollen voor planten.


Hangende planten bewater je eenvoudig met de Hozelock Aqua Deco waterbollen. Bewater automatisch je planten. Wil je een iets spannender waterbol ? Hozelock biedt handgeblazen waterbollen in opvallende kleuren.


Je planten hebben, afhankelijk van de . Wij bieden een ruime keus aan sierpotten en planten.

We hebben potten in allerlei kleuren en alle soorten planten , allemaal voor betaalbare prijzen. Vul de waterbol met water en zet hem in de aarde bij uw plant.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts