donderdag 9 juni 2016

Rijtuigenloods plattegrond

Dit is een format plattegrond. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Definitieve indelingen zijn afhankelijk van: - veiligheids- gerelateerde zaken;.


Perfecte locatie voor een congres, beurs of bedrijfsfeest. Centrale ligging en goede bereikbaarheid. Op zoek naar een grote eventlocatie? Kijk nu wat de mogelijkheden zijn! Opdrachtgever Datum opbouw Datum uitvoer : Voorbeeld beurs : n. De Houtwagen Eventuele subruimte Stand XS 2mx2m.


Tal van originele details . Ontbrekend: plattegrond. Plattegrond Wagenwerkplaats. Omschrijving Het object heeft een rechthoekige plattegrond en een zadel.

Rijtuigenloods in Beugen vinden met Rijksmonumenten. Dit gebouw was minder goed voor. Meer informatie over het event en de inschrijving vind je hier. Ronde – Hoorcolleges en workshops.


Projecten in kader van Vreemde ogen dwingen. Deel dit bericht: Over de auteur: Webmaster. Geef een reactie Reactie . FESTIVALPLATTEGROND DE RIJTUIGENLOODS AMERSFOORT.


De vakjury maakte dit op maandag oktober jl. Uit handen van juryvoorzitter Frans. In het nieuwe ingerichte museum in de rijtuigenloods is een unieke verzameling authentieke attributen van de spoorwegen. Industriële rijksmonumenten Grootse eventlocaties met karakter zijn zeldzaam.


Alleen 2e ronde: De Droogcabine. Klik op de plattegrond voor een grotere versie! De lente is begonnen: het bijenbloembollen spoor komt op! OKTOBER - DE RIJTUIGENLOODS.

Je vindt daar ook een plattegrond zodat je snel weet waar je moet zijn. Meer lezen over de onderwerpen: dibevo, lezingen, trainingen, .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts