vrijdag 3 juni 2016

Wisteria sinensis prolific snoeien

Wanneer snoeien Na de bloei in de maand juni , flink terugsnoeien tot op. Blauweregen (Wisteria) snoeien kan twee keer per jaar. De Wisteria sinensis Prolific of ook wel blauwe regen genoemd is een rijkbloeiende klimplant die snel kan.


De gouden raad die je moet opvolgen is. Het Online Warenhuis voor al uw Tuin.

Jazeker, het is erg belangrijk om je Wisteria goed te snoeien. Door te snoeien wordt ook de bloei gestimuleerd en behoudt het zijn vorm. Je kunt de bloei stimuleren door de plant goed te snoeien. Bestel de blauweregen Wisteria sinensis Profilic met mooie blauwe hangende. Pas bij de oudere planten een aantal keer een snoei toe om zo een grote . De naam is dan bijvoorbeeld Wisteria sinensis “ Prolific ” of Wisteria floribunda “ Alba”.


Om de bloei te stimuleren is snoeien zeker aan te raden. Eén van de mooiste soorten is de Wisteria sinensis Prolific die zeer rijkbloeiend is.

De lilablauwe bloemen geuren aangenaam en verschijnen in lange, puntige . Een goede snoei kan leiden tot een rijker bloeiende blauwe regen. Een Wisteria moét gesnoeid worden om de plant in de gewenste vorm te houden en bloei te stimuleren. Naarmate de plant ouder wordt . Daarnaast is het belangrijk de plant regelmatig terug te snoeien tijdens de groei of in het . Blauwe Regen ( Wisteria sinensis Caroline). En misschien nog wel het belangrijkste bij blauwe regen, snoeien , snoeien.


De blauwe regen ( Wisteria sinensis ) is een bekende klimplant, wat misschien niet iedereen. Om ze goed te begeleiden en te zorgen voor een optimale bloei snoei je keer per jaar. Een blauwe regen snoei je ten minste twee keer per jaar om de stok en de plant in . Bloei in: mei,jun,jul,aug,sep,okt snoei in herfst . Klimplanten combinatie van Clematis montana var. Wisteria Sinensis Prolific is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons Planten assortiment.


In deze video laat tuinman Jurgen Smit zien hoe je de blauweregen snoeien. Deze Chinese blauwe regen ( Wisteria sinensis ' Prolific '), groeit in elke normale tuingrond. Snoeiperiode , Na de bloei.


Deze schitterende plant is zeer geschikt om geleid tegen een gevel of.

Een prachtige cultivar is de Wisteria sinensis ´ Prolific ´, die nog rijker bloeit dan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts