dinsdag 21 juni 2016

Wenkop barneveld

WENKOP - Zoekresultaten stamboom. Barneveld ( Barneveld ) Gld. Jan van Wenkop is geboren. Hij is getrouwd met Aaltje van den Berg, ze kregen kind. Amsterdam tot Utrecht en Rotterdam.


Een stuk land in Zeeland „bi Steyncope is niet nader te bepalen. VOF Thijs Van Wenkop markthandel in aardappelen, groenten en fruit, Apeldoorn. Eikenhakhout (ook in massa) op Wenkop.


Mogelijk ligt er een link naar . Cornelis van Wenkop en Willempje van den Berg. Wessel, Groeperkade, Engelsche Sta De Fliert (Ede), Wenkop , Kipsteeg, . Wendinchem (Wedichem) of Wenkum ( Wenkop ). Linksonder, aan het erf Den Bosch grenzend ligt het erf Wenkop. Groot Wenkum (of Wenkop ), Klein Wenkum, Wenkum, Den Bran . Ook kwam het goed voor als Wen(c)kum en Wenkop. Ede, zoon van Kampert, Marten en van Wenkop , Annetje.


Evertje Dirks van Wencum (of Wenkop ) . Eene beslissing door Gedeputeerde Staten in Zeeland omtrent de spelling van plaatsnamen genomen, gaf aanleiding dat hierover een debat werd gevoerd in . Molen bij de Schaffelaar, 61 518. Hij wordt in het Oud-rechtelijk archief van Garderbroek van Wenkop genoemd. Papiermolen op het goed Esveld-. Marcel van Wenkop , Apeldoorn, 2:20:3 29:1 57:1 1:23:57 .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts