donderdag 23 juni 2016

Mobiele gaskachel met gasfles

Alle modellen mobiele gaskachels zijn geschikt voor gebruik met propaan, butaan en LPG Gasflessen. Wij hebben enkele terras stralers welke geschikt zijn. De Manhattan kachel brand ongeveer tot 1uur op een gasfles afhankelijk van de ingestelde stand. Bij verwarming van bijvoorbeeld een kantoor ruimte . Manhatten living Flame gashaard De Manhattan Living Flame is.


BURNY mobiele gaskachel , NIEUW , infrarood met standen , gasfles eenvoudig te plaatsen dmv deurtje langs achterkant , ideaal als bijverwarm… € 1600.

Blue Flame gasstraler kW. Antargaz Calypso gasfles inclusief GRATIS gasdrukregelaar. De BlueFlame is stijlvol ontworpen en is . Geschikt voor, kg gasfles , kg gasfles. Mobiele gaskachel infrarood kW incl.


CV4voor onkruidbrander. De kachel is geschikt voor gebruik van propaan of butaan gasflessen. In je garage, op de camping, of lekker op de veranda.


De Provence is een pot gaskachel met een uniek design.

De rolbare gaskachel is geschikt voor grote en kleine propaan en butaan gasflessen tot 1kilogram. Broilfire Bleu Flame mobiele gaskachel kW met standen met waakvlam stand. Klasse A kachel dus jaar garantie!


De mobiele St Elmo gaskachel heeft een vermogen van kW en een maximaal verbruik van 30. Je kan de kachel koppelen aan een gasfles van max. De meeste Nederlanders zeulen hoogstens met een gasfles als ze. Bij een mobiele gaskachel worden de reststoffen in de kachel verbrand. Op zoek naar een gaskachel ? Hubo biedt een uitgebreid assortiment aan gaskachels.


Bekijk hier ons online aanbod. De Gimeg rolkachel klein is de compactste gaskachel in zijn soort. Deze gaskachel is geschikt voor. De manhattan is een design RVS look gaskachel met de uitstraling van een openhaard. RVS plaat combineert de traditionele houtkachel uitstraling met de voordelen van een mobiele gaskachel.


Mini infrarood gaskachel LI200-B. In een rijwoning in de Kruisstraat, op de top van de Kruisberg, is gisteren omstreeks uur een gasfles in een mobiele gaskachel ontploft.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts