woensdag 29 juni 2016

Slang hogedrukreiniger nilfisk

Ook geschikt voor alle andere Compact en E series zonder slanghaspel. Er zijn kunststof hogedrukslangen en rubberen hogedrukslangen. Nilfisk servicecentrum Nederlan wel zo vertrouwd. Waterfilters, losse koppelstukken, aansluitingen, tuinslangen , speciale sets, bijzondere pistolen.


Hieronder vind je alles om je hogedrukreiniger compleet te.

Producttype: Slang , Kleur van het product: Zwart. Alle accessoires voor de hogedrukreiniger : Kächer vuilfrees, wasborstel en spuitkop. Ook rioolreinigingsset en adapter.


Wij hebben al meer dan 1jaar ervaring in het ontwikkelen van . Met gratis meter rioolslang OF meter slangverlenging t. Vraag naar de actiecoupon in de winkel of . Kies hieronder welk onderdeel u zoekt voor uw hogedrukreiniger. Hogedruk reiniger tuin-en-park-machines.

X-TRA hogedrukreiniger heeft een aluminium pomp welke voorzien is met . De terugslagklep kan worden besteld onder artikelnummer. De lengte van de slang tussen de terugslagklep en de hogedrukreiniger moet minstens . Verschillende vermogens en vele bijpassende . Mobiele haspel max 50m slang. Eenvoudig online bestellen. Let op: product geschikt voor: hogedrukreiniger Nilfisk. Het oprol mechanisme voor de slang leek in eerste instantie wat minder . Veilig voorzien van een staalgelaagde gewapende 15m slang , RVS plunjers, inductiemotor en messing pomp.


Met regelbare druk op de Tornadonozzle is de . Accessoires, slangen en kabel kunnen eenvoudig worden opgeborgen. De slang rolt makkelijk op, accessoires hebben een handige plek en het is een compact geheel. En nog iets: voel bij aankoop eens goed aan de slangen en snoeren.


Een hogedrukreiniger is een pomp die, aangedreven door een elektrische motor, onder . NILFISK HOGEDRUKREINIGER D130. Vergelijk hogedrukreinigers eenvoudig op VERGELIJK. Met een hogedrukreiniger haal je algen, mos en wier gemakkelijk van elk oppervlak.

De telescopische buis, stevige wielen en lange slang garanderen het gebruiksgemak dat u wilt terwijl u langer aan de slag bent. Plotseling lekt hij tussen de slang en de handgreep. Terwijl ik er niets bijzonders aan kan ontdekken. Gpistool en een meter lange staal versterkte slang.


Kärcher Buisreinigingsslang 2. De handige hogedrukreiniger met een royaal vermogen. Hij wordt geleverd met een slanghaspel om de slang netjes te kunnen oprollen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts