donderdag 30 juni 2016

Driepoot kampvuur

Met deze driepoten kunt u op allerlei manieren buiten boven een open vuur koken. Gezellig met familie of vrienden in de tuin of bijvoorbeeld op de camping. Buitenkoken met een pizzaoven, driepoot of OFYR. Stevige kampvuur driepoot met ketting.


Fikkie stoken kunnen we al!

En nu willen we boven vuur koken! Stoere kampvuur driepoot met vuurschaal en heksenketel. Na het zoeken van een paar stevige takken heerlijke koken boven een kampvuur. Op voorraad - Voor 23:bestel morgen in huis.


Metalen driepoot van esschert design voor boven een kampvuur of. Kookpot met driepoot , heksenketel pan is nog nooit gebruikt driepoot wel gebruikt. Deze driepoot met ketting is een goede aanwinst om koude avonden te trotseren.

Sfeer en gezelligheid rond het kampvuur gegarandeerd! Met een driepoot kunt u boven houtvuur buiten de heerlijkste gerechten bereiden met behulp van diverse accessoires en hulpmiddelen. Met Petromax Cooking Tripod kunt u optimaal genieten van uw outdoor kookervaring. U kunt eenvoudig en veilig een barbecue rooster . Hangend aan een driepoot boven een vuurkorf of houtvuurtje, kan er direct gekookt.


Een recht statief volledig voorzien van poedercoating, het statief is voorzien van een katrolsysteem. Daarbij een ketel die volledig van gietijzer is. Te gebruiken in combinatie met een kampvuurpot of rond barbeque rooster. Ontdek onze complete sets, vuurgrillen, driepoten, roosters en alle accessoires voor buiten koken en grillen op vuur!


Zeer solide 3-poot waarmee je eenvoudig en stabiel je dutch oven boven je kampvuur kunt hangen. Hoogte instelbaar van tot 159cm, Gewicht 1kg. Deze stabiele en in hoogte verstelbare driepoot kan gebruikt worden om een Dutch. Atago bijvoorbeeld) of een kampvuur te hangen.


Vuur maken blijft nog steeds iets fascinerends voor vele mensen. Heeft het te maken dat dit oerelement zo gezellig is, vreemd van vorm is, ongrijpbaar, .

Maar het wordt nog gezelliger wanneer je dat vuur kunt gebruiken om je potje te koken! Door een driepoot boven je vuurschaal, vuurkorf of kampvuur te zetten . Aan deze driepoot kun je een pan hangen om zo boven een kampvuur koken. Maak de heerlijkste stoofpotten of gerechten in een pan boven het houtvuur lekker in de frisse buitenlucht, . Kampvuurtje bouwen en je driepoot erboven zetten. Vergeet barbecuen en ga helemaal terug naar basic: lekker boven en kampvuur koken in de vrije natuur! Oergezellig en makkelijker dan ooit met deze driepoot.


Driepoot voor outdoor braadplaat en outdoorpan. De Old Mountain Painted Tripod driepoot met grill is vervaardigd uit staal, is 152. Plaats de driepoot boven een kampvuur of vuurkuil en gebruik het rooster als .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts