maandag 22 augustus 2016

Amelanchier lamarckii boom

Wilt u een prachtige boom in uw tuin? Dat kan nu gemakkelijk en goedkoop bij Warentuin! Vanuit struikvorm uitgroeiend tot een kleine boom. Oudere exemplaren vormen horizontaal spreidende takken.


Amelanchier lamarckii is de wetenschappelijke naam voor het. In de winter valt het silhouet op door de fijne.

In april zorgen de trossen met witte . In het voorjaar bloeien er prachtige witte bloemetjes aan de krentenboom , met gevolg van besjes . Plus nog veel meer soortbeschrijvingen . De soort komt oorspronkelijk uit Noord-Amerika, . Een van de mooiste voorjaarsbloeiers, de krentenboom of amelanchier lamarckii is ook een stevige. De krentenboom heeft een trechtervormige kroon en kan uiteindelijk een hoogte bereiken van tot meter. Wij hebben jarenlange ervaring met het kweken en (ver-)planten van fruitbomen. Onze specialiteit: jaar oude fruitbomen uit eigen.


Deze tuinplant groeit uit tot een struik of kleine boom.

Bekijk het product online of kom naar één van onze winkels! Een meerstammige krentenboom bloeit in de lente, geeft eetbare vruchten en ziet er prachtig uit in de herfst. Bestel meerstammig krentenboompje uit eigen . Deze krentenboom bloeit rijkelijk . De krenthaag is een ideale haag voor in landelijke tuinen. Het is een soort die ieder seizoen iets moois te zien laat. De bij ons het meest voorkomende Krent (A. lamarckii ) kan maximaal m hoog.


Later gevolgd door mooie framboosachtige vruchten. Krijgt een donkerrode herfstkleur. Kroon: vaasvormig Stagrijsbruin, glad Blad: diep bronskleurig, later donkergroen, breed ovaal, herfstkleur in gele en rode tinten Bloemen: helderwit, in bijna . Deze boom of grote struik wordt uiteindelijk zelden hoger dan meter en heeft een . Deze boom heeft een trechtervormige kroon en kan uiteindelijk een hoogte bereiken van circa 5m-10m.


De bloeiwijze in April geeft een overdaad aan bloemen . Daarnaast komt de struik voor in houtwallen en. Bomen zijn verhoutende planten die een duidelijke stam vormen. Het blad van deze boom loopt mooi bronskleurig .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts