maandag 15 augustus 2016

Einhell bladblazer zak

De door jou gezochte advertentie is helaas niet meer beschikbaar. De opvangzak is vrij ruim. Klik en zie welke winkel de beste prijs voor bladzuigers aanbied. Eenvoudig online bestellen.


Bladblazer met opvangzak. Vergelijk de producten en maak een makkelijke keuze met . De bladblazer beschikt over een grote opvangzak met een inhoud van circa liter. Wordt geleverd met opvangzak met een inhoud van maar liefst liter.


Het legen van de volle zak is bovendien gemakkelijk, want je kunt hem gewoon van de bladblazer. Standaard meegeleverd: 1x Opvangzak 50L. Einhell GE-CL Li KIT aan.


Vind de voordeligste losse zak voor bladblazer tuinartikelen op VERGELIJK. De machine wordt geleverd met een grote opvangzak , die een inhoud van . Alle vuil wordt opgevangen in de opvangzak die een volume van liter heeft. Inclusief opvangzak , twee geleiderollen en verstelbare schouderband. In plaats van dat de opvangzak aan de onderkant van de bladblazer zit, zit deze op je rug door het rugzakmodel. Met een opvangcapaciteit van . Capaciteit opvangzak (liter),.


Dankzij een kijkvenster in de opvangzak kan het volume altijd in één oogopslag wordenbekeken. Afbeelding van Bosch elektrische bladblazer ALSmet opvangzak en handschoenen . Producten uit uw streek op Storesquare. Ruim aanbod in diverse categorieën.


Bestel nu en geniet van gratis verzending en retour (vanaf € 30).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts