dinsdag 16 augustus 2016

Prijs tuinaarde m3

Koop of Verkoop mop Marktplaats. Selecteer de hoeveelheid en bekijk uw prijs. Gemalen grond bestellen in Big bags voor een scherpe prijs , geleverd bij je thuis. Wij leveren goedkoop grond en tuinaarde. Een organische bodemverbeteraar op basis van veen en compost.


Dit wordt gebruikt om de bodemstructuur van uw tuin te verbeteren.

Genoemde prijs is per losse m, losgestort, exclusief transportkosten en inclusief BTW. Gazon tuinaarde mengsel zan € 3–. Schaduwgraszoden, €per rol. Graszoden dienen altijd vooraf besteld te worden . Teelaarde en tuingrond in big bag.


Mooie zwarte teelaarde voorgemengd met fijne organische bodemverbeteraar, geleverd in gans België aan de laagste prijs. De genoemde prijzen zijn exclusief transport en  . Tuinaarde is ideaal voor: .

Wie heeft er wel eens tuinaarde besteld en weet wat dit kost? Dan weet je de gemiddelde prijs en kun je beslissen hoeveel je bij wie wilt . Deze big bags zijn verkrijgbaar in 0. Bemeste tuinaarde en teelaarde in big bags snel geleverd in heel Nederland en Vlaanderen. Eventuele 2e keus grond kan afgehaald worden voor een eenheidsprijs van € per mexcl.


Zwarte grond (ook wel tuinaarde of teelaarde genoemd) bestellen? Meer dan mlos gestort of meer dan bigbags bestellen? Levertijd: Voor thuis bezorgen, graag minimaal dag van te voren bestellen. Niets is leuker in de tuin dan nieuwe planten kopen en deze aanplanten.


De basis voor je planten is goede grond. Bij prijsvraag voor aankoop van teelaarde bij meerdere grondwerkers geeft men de ene keer prijs op per ton, de andere keer in m³. Voor de overige producten kunt u bellen voor de scherpste prijs. Transportkosten bepalen mede de zwarte grond prijs.


Bereken de zwarte grond prijs met uw postcode. Met onze jarenlange ervaring zijn wij dé . Het afgelopen jaar hebben uw planten het nodige geconsumeerd. Regelmatig aanvullen van de voedselvoorraad voor het groeiseizoen is .

Prijs is exclusief verzendkosten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts