vrijdag 12 augustus 2016

Raamposter

Een raamposter is ideaal om aandacht te trekken voor uw aanbiedingen. De poster is eenvoudig achter het raam te plakken. Maak kennis met onze dochterwebsite directposter.


Raamposters bestellen voor aankondigingen, aanbiedingen, etc. Neem contact met ons op en informeer naar de diverse mogelijkheden.

Posters in full-colour gedrukt besteld u online bij 123drukken. Scherpe prijzen, snelle levering en persoonlijke service. PLINT RAAMPOSTERS : PLINT: Boekhandel de Wijde Wereld.


Plint raamgedicht met zuignapjes Kees Spiering - . Onze raamgedichten zijn heel populair. Ze zijn handig tegen nieuwsgierige blikken van voorbijgangers en heel fijn om te zien. Bestel een raamposter met uw eigen logo.


Kies eerst uw gewenste formaat en upload vervolgens uw logo (Bestandstype: PDF,EPS en AI).

Wij leveren de raamposters in de volgende formaten A A A Ben B2. Een zeefdruk of digitaal druk raamposter nodig? Bel nu met Hagenaar Reclame en informeer over de verschillende montage en materiaal types en dan bestel . Tevens verzorgen wij voor u diverse andere raamposters. Nadat u uw bedrijfspand gratis aangemeld hebt op bedrijfspand.


Zoals u gewend bent van bedrijfspand. Op verschillende manieren is het mogelijk om bij te dragen aan de campagne. Geboorteposter voor aan de binnenkant van het raam. Doe mee en win een reischeque van 7euro!


Dit weekend vind je een poster met onze bestemmingen in de zaterdag editie van het Dagblad van het Noorden,. Dus bepaald niet alleen op de gemeenteborden! Download hier de raamposter of de folder om zelf uit te printen.


Bas van Kampen: Bij bepaalde wind kunnen de deuren niet open! Ansichtkaarten ondersteboven-ansicht1. Verandering begint bij jou.


Laat dat zien door de nieuwe verkiezingsposter achter jouw raam te hangen.

Verkiezingsposters: Het partij-affiche verdwijnt stilletjes uit het straatbeeld. Mensen associëren zich niet meer graag met partijen, of doen dat . Win een te gekke prijs met de raamposter ! De 50e editie van de Geldropse Avondvierdaagse ligt op de loer. Zoekt u een mooie raamposter om de geboorte van uw baby aan te kondigen?


Bekijk onze collectie of mail ons uw wensen. De raamposters kunnen ook . Je kan op deze raamposter met krijt jullie namen aanvullen en zo voorbijgangers aansporen om hun afval niet op de grond te gooien.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts