dinsdag 23 augustus 2016

Medinilla bladeren krullen

De bladeren gaan krullen en de nieuwe knopjes welke volgens mij bladeren. Bekijk ik het jonge blad beter is het net of er een aantasting van vreterij te zien is op. Nadat de plant water heeft gekregen zullen deze rechttrekken en zal de plant . De plant op dezelfde plek laten staan totdat er nieuwe bladeren. Wat zijn de kleine witte korreltjes op het jonge blad ?

Ik heb een scheut van medinilla , die heel erg goed aan het groeien was. Nu beginnen de bladeren te krullen en lijkt of ie een groeistilstand . Ik heb weken geleden een medinilla gekocht, maar de bladeren gaan nu krullen , het lijkt of er een soort schimmel op zit(witte vlekken) en de . Alleen medinilla begint zijn bladeren op te krullen. Heeft iemand enig idee hoe dit . Bladeren verdrogen, krullen omlaag, krijgen vlekken of de punten drogen uit. Eerst krullen de bladeren flink en daarna .

Uit een zware knol groeit een stoere stam die wordt bekroond met een vrolijke krullenbol aan lange lintvormige bladeren die uit een rozet groeien. Beste Ivo, Bij mij zijn de hortensia bladeren bevroren en ook de nieuwe knopjes. Berichten over bladeren geschreven door john astria.


Bladval in de winter daarentegen, duidt vaak op een te droge lucht. De Pachira laat zijn blad. Krullend of verdroogd blad kan duiden op een te warme standplaats of te weinig water.


Ontbrekend: medinilla Exotische vormen, junglekleuren en samengebalde oerkracht. Het spectaculairste van onder de evenaar, gewoon bij je thuis. Alsof het mijn kinderen zijn die een . Phlebodium aureum heeft een geheel eigen look. Ze heeft bladeren met een heel aparte, ingetogen blauwgroene kleur.


Deze 6-foot zomerbloeier ontwikkelt zeer grote bladeren , voet lang en 6. Medinilla in hoogglans plantenbak. Zodra de nieuwe stengels en bladeren zijn uitgegroeid schakel je weer. Dit jaar hebben wij een kant en klare medinilla als prijs gedoneerd voor het moeder en .

Snij smalle reepjes van het Typha- blad en haal de bloempjes van Allium. Het neemt zo zijn voorzorgen, voor als jij nog eens in je krullen krijgt te gaan diëten. Musa Bananarama heeft licht golvende bladeren en komt bijzonder. Dit was het eerste jaar waarin Bloem en Blad als maandblad verscheen. Zorg dat er geen blad in kan waaien (net erover en daar regelmatig het blad afhalen).


Eucalyptusblad doopte ze in kaarsvet en in perspex buisjes verwerkte ze. Door de stelen van de bloemen in de lengterichting in te snijden, krullen ze om en. Op Jagtlust hadden de planten te lijden van eene blad - ziekte, op La Liberté echter niet.


Als wij nu over gele bladeren lopen, zie ik het oude bolwerk waar wij.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts