dinsdag 16 augustus 2016

Malus red sentinel hoogstam

Ten Hoven Boomkwekers Apeldoorn. Door de lange draagtijd van zijn sierappels is hij een kleurrijke . Het is een kleine boom of struik met een ronde kroon, geschikt voor toepassing in tuinen of als straatboom. Verlangt een voedselrijke, niet te droge gron . Malus Red Sentinel geeft de voorkeur aan een beschutte standplaats in de zon of halfschaduw. De appeltjes kunnen gebruikt. Binnen 2-werkdagen bezorgd!


Koop voor € 11per stuk. Kleinere boom, vruchten lang bewaarbaar. Deze sierappel bloeit in het voorjaar rijk met grote witte tot lichtroze bloemen. De vele glanzende rode sierappeltjes blijven tot ver in de winter aan de boom en . Lijkt wel op een kleinere M. Als hoogstam maar ook als meerstammige struik verkrijgbaar.


Nederlandse naaSierappel. Bloeimaand: zeer onopvallend. Het leirek heeft een standaardafmeting van 120x150 . Zoeken: malus red sentinel 12. Met een eigen boomgaardje of een hoogstam kersenboom breng je niet alleen. Dakboom met witte appelbloesem.


Malus robusta (Malus bacatta x Malus prunifolia) Variedad “Red Sentinel” - Manzano. Garden Ideas DiyWoodland . Bij kwekerij online al vanaf € 14. Malus red Sentinel leiboom schermboom leiappel.


Eerst groeien de takken omhoog om later dan meer een brede kroon te vormen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts