dinsdag 9 augustus 2016

Kalvertaxi

Het uitgekiende kalverhok voor de veeleisende gebruiker. Uw rug ontzien met een lier. Kalverkruiwagen kalvertaxi. U kunt deze kruiwagen zeer eenvoudig. De ideale verrijdbare éénlingbox.

Voor de veehouderij hebben we een kalvertaxi en kalvertrein ontwikkeld. De kalveren zijn zo eenvoudig te verplaatsen. Deze kalvertaxi , op het . Jan Brummelhuis uit Laren (Gld.) bedacht . Kruiwagen welke veel wordt gebruikt voor het transport van vee. Inhoud: 1Liter Dikte: 7. Kuiper Koekange levert u een kalvertaxi.


Kom naar Koekange, vlakbij Meppel, Hoogeveen, Assen en Zwolle.

De kruiwagen voor op de boerderij. Haar entree in de veehandel deed soms een wenkbrauw fronsen. Maar Jannie Eisses uit De Blesse won het respect in een . Het frame heeft een wijziging ondergaan waardoor de . Met lier- Inhod: 1liter- Volledig gelast- Gegalvaniseerd- Bak: PE Kunststof- Wielen: 300xPVC met kogellagers. Toepassingsgebie - Voor veetransport.


This Pin was discovered by Donna Zerrath. Discover (and save!) your own Pins on Pinterest. Hier vind je alle prijzen van Nederland die we voor u online gevonden hebben. Bekijk welke winkel de beste prijs aanbied voor kalvertaxi kruiwagens. Polyester bak voor kruiwagen . Omschrijving: Dit is een link naar een bedrijf actief in o. We helpen u graag bij het zoeken daarom bieden we alvast een overzicht van agrarische . En deze keer werkt de uitvinding zoals verwacht . Aan deze pagina wordt gewerkt.


Een kalverkruiwagen is speciaal ontwikkeld om pasgeboren kalveren te vervoeren. Met een kalvertaxi worden de kalveren verplaatst.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts