donderdag 11 augustus 2016

Hockeyveld afmeting

Op deze pagina kunt u de vereisten van de KNHB omtrent een hockeyveld vinden. De afmetingen van een veldhockey veld is 9x 5meter. Lijndikte hoort dus bij het veld.


Bij de aanleg van een specifiek veld voor 6E hockey is het niet noodzakelijk om een. Een hockeyveld wordt gebruikt om hockey op te spelen. Het belangrijkste attribuut van de hockeyspeler is de stick, die wordt gebruikt om de bal te manipuleren.

Er bestaan verschillende . Een zaalhockeyveld en zijn afmetingen. Bij zaalhockey zijn er andere spelregels dan bij gewoon hockey. Het veld is kleiner dan een gewoon hockeyveld. Een voetbalveld is een speelveld voor de voetbalsport.


Een normaal (de gebruikelijke maat op (inter)nationaal niveau) voetbalveld heeft als afmeting : 1-120 . De zijlijnen worden gevormd door de. De bal die gebruikt wordt is een normale hockey bal.

De nieuwe trend in de particulieren kunstgras markt is een privé hockeyveld in de eigen tuin! Ruim jaar geleden heeft Nobel Grass, voor deze nieuwe tren. Wilt u een privé hockeyveld laten leggen? Elke gewenste afmeting kan gemaakt worden, waarbij alle wensen in acht worden genomen. Het hockeyveld heeft een afmeting van meter lang en meter bree op het veld zijn cirkels, twee meter lijnen en een middellijn aan gebracht.


Hockey kunstgras goedkoop. Kunstgras hockey in verschillende kleuren. Misschien zit uw afmeting hier wel bij zodat u kunt profiteren van een zeer voordelig . En wat voor stick, bal en overige uitrusting heb je nodig?


Deze norm geeft de afmetingen en belijning weer van een hockeyveld. De belijning dient regelmatig te zijn. Bijlagen: hockey belijning.


Hier is een handig overzicht van alle afmetingen van de voetbalvelden van de diverse Eredivisieclubs. Alle clusb hebben zelf de maten . Bovengenoemde investeringsbedragen hebben betrekking op de reguliere afmetingen van voetbal-, hockey - en tennisvelden, inclusief uitloopstroken. Voor een hockeyveld in de tuin van professionele kwaliteit tegen een scherpe prijs.


Wij ontwerpen uw hockeyveldje voor thuis geheel naar wens. In het hockey sta je er niet alleen voor.

Vanaf nu speel je in een team. Eerst 3-tal hockey , dan 6-tal hockey en als je wat ouder bent 8-talhockey.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts