dinsdag 30 augustus 2016

Westraven tegeltjes

Koop of Verkoop westraven op Marktplaats. Vind westraven tegels op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Welkom op deze website waar ik hoop mijn interesse in cloisonné-tegels met u te.


PORCELEYNE FLES - of WESTRAVEN tegels bovenaan deze pagina! Tegels werden muursteentjes genoemd.

Deze muursteentjes werden voor decoratieve doeleinden gebruikt. Er is geen informatie beschikbaar voor deze pagina. Tegeltableau bestaande uit tegels met een afbeelding van een dubbele. De tegels , die in mijn vorige artikeltjes behandeld werden, waren meestal.


Technische ontwikkelingen in de productie van tegels hebben er samen. Het is het begin van een honderdvijftig jaar durende productie van tegels , potterie en . Tweede tegel: polderlandschap huis en brug. Tegel links midden staat afgebeeld in het boek Mensen op tegels van Vrij.


Parketvloeren van zandsteen.

Westraven cloisonné tegel Rotterdam, verkocht. VAN HULST te Harlingen, 192. Utrechtse tegels , die tot in de jaren vijf- tig werden gemaakt, zijn vooral bijzon- der vanwege de fraaie beschilderingen. In een prima staat zonder gebreken.


Tegeltje de Porceleyne Fles Delft, wapen van Utrecht, 15x1cm. Mocht je er een hebben of een plek kennen waar ze nog liggen, dan hoor ik . Het bleek toen, dat Delftsblauwe tegeltjes wél tot de. Dit tegeltje is gemaakt bij het 25-jarig bestaan van de Beatrixschool. De fabriek bestaat nog steeds, maar er worden tegenwoordig alleen nog oud- Hollandse tegels gemaakt. Bron: Nederlands Tegelmuseum . Lepeltjes, serviesgoe glazen, asbakken.


Ook zijn er nog vele westraven tegels van scouting, alsook scouting tegels van de . Tegelpaneel (tegels in houten lijst) met voorstelling van zeemeerminnen,. Dat er enkele tientallen miljoenen tegels. Eeuwenlang hebben Utrechtse blauwwitte tegeltjes huizen in binnen- en . Brocante Oud Hollandse ijzeren plattebuis kachel - Leuvense tegeltjes stoof op gas.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts