woensdag 29 maart 2017

Cornus kousa chinensis vruchten

De eerste jaren groeit de boom vaasvormig. De rode vruchten lijken wel wat op frambozen, hebben een doorsnede van circa cm. Later geeft hij opvallende rode, lekkere Litchi-achtige vruchten. Van de vruchten kan jam gemaakt worden. Aan het eind van de zomer ontstaan er rode vruchten vanuit de bloemen.


Na de bloei geeft hij opvallende, rode vruchten die wel wat weghebben.

De vrucht is een steenvrucht met een of twee zaadjes. In Engeland bewaarde men de vruchten in pekelwater, die dan gegeten werden als een soort olijven. Toch wil ik hem, omwille van zijn aparte vruchten in deze reeks bespreken.


Groeit hoger dan voorgaande. Helderwitte bloemen en rozerode vruchten. In het najaar komen er rode vruchten aan, die lijken op aardbeien aan lange . Zeer mooie varieteit voor grote tuinen en parken.


Cornus Kousa chinensis is.

Is groter dan de soort en vormt eerder een boom. Deze beplanting bestellen? Bekend om zijn witte bloemen, rode vruchten en bijzondere herfstkleur. In de herfst scharlakenrood en dieppaars.


Zowel de bloem, vruchten en de paarsrode herfstkleur zijn van. Als de vruchten aan de struik hangen, begint het blad te verkleuren naar purperrood. De bloei valt in juni, er kunnen aardbei-achtige vruchten verschijnen, herfstkleur is purperrood. Een mooie sierboom met mooie bloemen en vruchten. Vrucht : Jam Sommige rassen zo eten schnaps stoken soort cider.


Ook leverbaar als grote struiken. Vanaf september komen de vruchten tevoorschijn, deze zijn oranjerood van kleur en lijken een beetje op een framboos of aardbei. Vruchten van kornoelje kennen verschillende toepassingen. De bolvormige rode vruchten kunt u in het najaar verzamelen en zaaien.


Zou je die kunnen eten en zo . Japanse grootbloemige kornoelje. Klein Eetbaar Opvallende vrucht Decoratieve schors Volle zon Opvallende bloei. China met iets grotere bladeren en bloemen.

De Chinese kornoelje kan een flinke struik worden van wel 2. In t najaar rode vruchten. Nederlandse naajapanse kornoelje.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts