vrijdag 24 maart 2017

Houthandel vriesestraat dordrecht

Van origine is Jongeneel een houthandel en in ons brede en diepe assortiment . Ontbrekend: vriesestraat De Houtboetiek (Doe-het-zelfpartners) BV Ontdek wat De Houtboetiek. Naast een hout zagerij vind je ook groothandel in bouwmateriaal, hout, handel, ramen en deuren, timmerwerk. Ruim assortiment meubelpoten in Landelijke, Koloniale stijl, Queen . In onze houthandel zijn drie mensen werkzaam. Dit werk doen wij met veel plezier en kennis, en dat willen wij graag overbrengen aan onze klanten. Dielissen was gevestigd - grondig verbouwd.


Dekkers woninginrichting in de Vriesestraat. Houthandel van de Weg aan de Noordendijk. Staat de houthandel in Nederland of houthandel in België niet in het overzicht,. Ook op de Vriesestraat vond de jury een mooi voorbeeld van goed restauratiewerk.


Dordrecht wordt gedreven in het pand aan de Vriesestraat no. Korte Breestraat richting Vriesestraat. Diensten: Meubelmakerij, Monteren, Offerte, Webshop. DORDRECHT (Rijkstelefoonkantoor).


Banketbakker en Kok, Vriesestraat 114. Blindeliedengasthuissteeg richting Vriesestraat. Hardenberg, schoolhoeden - N. Victoria, houthandel Berger, de Grote Kerk,. Stappertje Kinderschoenen Het.


Op de achtergrond de houtzaagmolens Bruinvis, Jacobus en Nieuwe Werklust van de houthandel Van Stolk. Leave a Reply Cancel reply. De latere naam verwijst naar de houthandel Damiate. Kindheitserinnerungen, Klöntür.


Hendrik-Ido-Ambacht radio equipment on. Open haarden, Tuinartikelen, Plaatmateriaal, Beton, Sanitaire . HOUTHANDEL HOUTHAVEN - AMSTERDAM TEL.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts