donderdag 30 maart 2017

Courgetteplant verzorgen

Mengsel van verschillende courgette -rassen. Zware grond die dichtgeslagen is door een . Zaaien Zaai courgettes binnen voor in april in potten met gewone potgrond (een plant per pot). Eind mei hebben we dan plantjes die groot genoeg.


Het enige wat je nu nog hoeft te doen is de mix goed vochtig houden en de plant langs het klimrek leiden. Ze staan graag op een warme en .

Vlak nadat de jonge plantjes in de moestuin zijn gezet, kan het verstandig zijn om de planten te beschermen tegen de . Zelf courgette kweken, groente uit eigen moestuin. De verzorging van de plantjes. Een courgetteplant is eenvoudig te kweken in de (volks)tuin of in een grote pot op de volgende manier: zaai een courgettezaadje begin april binnen in een . Weten wanneer en hoe je welke groenten of kruiden in je moestuin kan zaaien of planten?


Voor het beste resultaat kun je de courgette. Verzorgen van de courgetteplant. Om straks je eigen courgettes te kunnen. Courgettes zijn gezond en je makke courgette kweken.

Tomatenplant verzorgen en water geven . Tips voor beste standplaats, verzorging en het oogsten. Het is aan te bevelen de courgetteplanten regelmatig te gieten en met compost te verzorgen. Ideaal is ook een laag mulch rond de planten te verdelen.


Er is iets speciaals met de bestuiving van de bloemen van de courgetteplant. Ik heb een aantal courgette -planten in mijn achtertuintje. Al een aantal keer lekker van gegeten. Maar, de plant wordt wat te . Teel je courgette in een droogte-gevoelige ondergron dan moet je het gewas.


De courgette is een vruchtgewas dat behoort tot de komkommerfamilie. Deze courgette geeft heel veel vruchten, ook onder minder gunstige. De plant vraagt veel zon en een goede bemesting.


Hij past in vrijwel elke moestuin, zelfs op zware kleigrond. Vorig voorjaar vatte ik het plan op courgettes te zaaien, op te kweken, te verzorgen , te verplantten en te oogsten. Cucurbita pepo and Bombus.


Nederlandse naacourgette. Of bekijk de moestuinklusjes op het gebied van zaaien, verzorgen , oogsten en .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts