donderdag 23 maart 2017

Waterglijbanen youtube

The biggest rideschannel from ! Deze zomer gaan wij aan de slag om twee prachtige nieuwe GoH2O waterglijbanen te realiseren bij. Werelds leukste waterglijbanen voor op je bucketlist deze zomer! Welke waterglijbaan is jouw.


Bekijk de eerste beelden van de nieuwe waterglijbaan (meter) van Zwembad de Koekoek in. De top tien HOOGSTE waterglijbanen ter wereld!

NOOITGEDACHT - De grootste indoor waterglijbaan van de wereld is klaar. De glijbanen bij camping Moulinal Frankrijk. Een afschuwelijk ongeluk op de langste waterglijbaan ter wereld in het Amerikaanse Kansas City. We nodigen je graag uit voor. Waterglijbaan in tweepersoonsbootjes - Deltapark Neeltje Jans.


Heel cool waterglijbaan in Zeeland. Hof van Saksen presenteert vol trots een wereldperimeur: drie indoor. Dit is een kleine rondleiding door het bedrijf Boer waar we kunnen zien hoe een glijbaan gemaakt wordt.

Bekijk hier de video van alle glijbanen op camping Le Pommier in de Ardèche. In this video you see all water slides at the brand new water park Aqua Mexicana in Slagharen. Dit is een sammenvatting van De glijbanen van Océade, De Cameleon, De Baracuda, De Anaconda.


In deze lijst zijn door water aangedreven glijbanen van zwembaden en. In Nederland hebben we er niet zoveel: waterparken. Ons klimaat laat het niet echt toe maar zodra je richting het zuiden gaat . Sommige glijbanen nemen de adrenaline alleen . Dan zijn de waterglijbanen in Speelland echt iets voor jou!


Het zijn twee glijbanen naast elkaar, waardoor je je vriendjes of vriendinnetjes kunt uitdagen tot een . Enkele Nederlandse urban explorers, of urbexers, hebben zich in hun laatste -video uitgeleefd op Belgische bodem, bij Tour de la . Volg Flair op en ontdek hoe je de perfecte Instagramfoto . In waterpark Aqua Mexicana zijn maar liefst verschillende glijbanen. Ben jij met de snelste tijd beneden en wordt je slide kampioen van de dag? Je eigen waterpark in de tuin?


Met een waterglijbaan , -glijmat of –sproeier hebben kinderen urenlang speelplezier. De meeste waterglijbanen zijn ook als . Maak gebruik van de filters en ontdek verschillende glijbanen die jij straks. Tijdens het maken van een reis kun je natuurlijk op allerlei verschillende manieren de uitdaging proberen op te zoeken.

Je bent nooit te oud om een waterglijbaan af te gaan. Compilatie van de waterglijbanen in het geweldige waterpark Miramar in. Kidsbios: Online Veilig Kinderfilmpjes Kijken BEN JIJ AL LID . De hoogste waterglijbaan ter wereld gaat tegen de grond.


Het Amerikaanse pretpark waar de attractie staat, heeft dat besloten nadat afgelopen . Wij hebben de coolste waterglijbanen voor je op een rijtje gezet. Wie weet zit er wel eentje. Abonneer je op ons kanaal.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts