vrijdag 3 maart 2017

Halfstam appelboom

Al onze appelbomen kunt u kopen in de maten hoogstam, halfstam en laagstam. Verschillende soorten zijn zelfbestuivend en geven al snel vrucht. Bij fruitbomen is er keuze uit laagstam, halfstam of hoogstam bomen.


De hoogte varieert tussen de tot meter. Vanaf oktober start opnieuw de verkoop van fruitbomen op blote wortel, wij hebben ook een interessant aanbod halfstam appelbomen te koop. Bij het kiezen van een appelboom dien je met twee hoofdfactoren rekening te houden. Ten eerste moet je je afvragen welke appel je verkiest en ten tweede . Op zoek naar een mooie hoogstam appelboom ? Appelbomen zijn er in uitvoeringen: Laagstam, halfstam en hoogstam. Vrijwel alle appelbomen in de handel zijn gent op een onderstam.


De halfstam , met een uiteindelijke hoogte van ongeveer tot meter, is goed geschikt voor . Veel mensen zijn op zoek naar een appelboom die al enkele jaren ouder is dan. Hou bij aankoop van je appelboom rekening met de ruimte die je ter beschikking hebt in je tuin. Dit zal bepalen of je voor een laagstam-, een halfstam - of een . Een appelboom is uitermate geschikt voor de liefhebberstuin. Halfstam Laagstam (Struik).


Een kleine, rode zomerappel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts