dinsdag 7 maart 2017

Zand en watertafel little tikes

Inclusief twee speelfiguren . Heeft een kleine beschadiging, hoekje van een glijbaan, maar verder in . Snel thuisbezorgd en gratis retour! Gratis verzending vanaf 20. Deze watertafel bevat vele leuke accesoires.

Supergave zand- en watertafel waar je uren mee kunt spelen! Het realistische ontwerp brengt verbeelding tot leven in de havenstad van deze zand- en watertafel. Wordt geleverd met een grote interactieve graafmachine! Kinderen beleven de leukste zomer ooit.


Bereid je voor op een spetterend avontuur met deze watertafel ! Watertafel piratenboot - Schip Ahoy! Smoby, eveneens een bekend merk heeft deze zand- en watertafel in de aanbieding. Voor 21:besteld is de volgende werkdag al in huis!

Vergelijk winkelprijzen. Nu in de aanbieding van € 8voor € 795! Zand - en waterpret voor de allerkleinsten! Laat de poppetjes van de glijbaan glijden of springen van de springplank. Voor 17:Bestel morgen in huis.


Mijn jongste (5j) en middelste (5j) vinden het een geweldige watertafel ! Ahoy, de stoere watertafel. EXIT Aksent zand- en watertafel L met bankje. Little Tikes Piratenschip speeltafel! ZAND - WATERTAFEL PIRATENSCHIP. De tafel is verdeeld in twee delen, een . Wat is nu echt de állerleukste zand - én watertafel ? Is dat er eentje met allerlei.


Dus wellicht kunnen jullie die los kopen ? Of even little tikes mailen . De deksels zorgen voor nog meer speeloppervlakte en beschermt de inhoud na het spelen. Bekijk de designcollectie van gothlitdata.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts