donderdag 8 juni 2017

Biertap benodigdheden

Groot assortiment biertaps en biertap materialen uit voorraad leverbaar en andere bar benodigdheden. Bestellingen in die periode worden na onze vakantie verzonden. In geval van spoed kunt u . Ruim assortiment biertapmaterialen, snelle levering! Leg het lekblad voor de tap en zet er het emmertje op.


Bierslangen, COslangen, COmeters, hoge druk slangen, doorvoerslangen en alle materialen om uw biertap aan te sluiten.

Je koopt de benodigdheden en je schroeft het in elkaar? Diverse barren en en taps beschikbaar. Capaciteit van – 1liter bier per uur. Kroon aanbod bestaat uit fusten: 20L voor €en 50L voor €5en tapbenodigdheden: glazen, vilts, taplenzen, koolzuur en alle tapsysteemkoppelingen. Gebruiksaanwijzing Biertap.


Koolzuurmeter (manometer). U kunt naast goedkoop bier ook een biertap huren voor uw feest of jubileum bij. Het huren van een biertap en benodigdheden voor uw feest . Verhuur statafel en biertap.

COfles trefwoorden: gamko, thuistap, biertap , tapinstallatie,. Op de pagina Barelementen bekijkt u de toebehoren in ons . Feestverhuur heeft diverse tapinstallaties en wij adviseren u graag welke bar geschikt is voor uw feest of . Huren vanaf € - per dag. Naast de biertap verhuren wij ook extra benodigdheden zoals, glazen , . Biertap fustenkoelkast BK1compleet met tapset.


Is deze koelkast inclusief tap benodigdheden , COaansluiting en fles en tapkraan? Mobiele biertap met spoelbak, rood-groen. Technische specificaties Voltage: 2Wattage: 300. Via onze website huurt u snel en eenvoudig uw gewenste biertap en alle benodigdheden voor uw event. Wij kunnen het allemaal voor u regelen.


OVER ONS Maak kennis met onze firma. Dubbele biertap met spoelbak. Bekijk de laatste nieuwigheden.


Of bent u op zoek naar een geluidsset of feest benodigdheden ? Ik heb besloten mijn huis te gaan verrijken met een tapkoelkast en ben daarom op zoek naar tapkoelkast benodigdheden voor bij mijn NC . De door jou gezochte advertentie is helaas niet meer beschikbaar.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts