woensdag 28 juni 2017

Parasol meervoud

Het woord parasol staat in de Woordenlijst Nederlandse Taal van de Nederlandse Taalunie. Wat is het meervoud van parasol ? Het Groene Boekje en de woordenboeken geven als meervoud van parasol alleen: parasols. Je hebt gezocht op het woord: parasol. Ze draagt een blauwe, parasol in de ene hand .

Dit woord stamt weer af van het oudere parasol. Meervoud : parasols In samenstellingen: damesparasol droogparasol . Kleine paraplu`s die als zonnescherm worden gebruikt of gewoon als modieus accessoire worden meegedragen. Informatie betreffende parasol in het gratis Engels woordenboek en encyclopedie.


Veel vertaalde voorbeeldzinnen bevatten parasols – Nederlands-Engels woordenboek en zoekmachine voor een miljard Nederlandse vertalingen. Bantense vorst meervoud van alim heilige verwanten van de vorst bevolking . TC Maarssen (Utr) MAASSLUlS (ZH) De Parasol Richard Hollaan.

Onderdeel van: Stichting Meervoud LANDGRAAF (L) SBO De Wissel . Hieronder vind je betekenissen van het woord parasols. Je kunt ook zelf een definitie van. Berichten over Leven is het meervoud van lef geschreven door zapnimf.


O go terwijl ik nu naar buiten kijk, merk ik dat de tuinstoelen en parasol nog steeds . We schrijven na een korte klinker medeklinker parasol salade banaan ananas praline kanaal. Dat kan bij ZakelijkDrukwerk. Een opvallende parasol om lekker uit de zon te zitten.


Bedrukt en geleverd met of zonder voet. Alle vormen van meervoud zijn mogelijk. Voorbeeldzinnen met ` parasol `. EN: That white parasol is hers. NL: Die witte parasol is van haar. Ontbrekend: meervoud SBO De Parasol bruist weer!


Sbo-de-parasol-bruist-weer. Neem bijvoorbeeld het woord doorsnede, waarvan het meervoud doorsneden is.

Ook snede heeft als meervoud sneden (en niet snedes). Functie: directeur SBO De Parasol te Maassluis. Meervoud voor christelijk primair onderwijs en Stichting Kinderopvang Vlaardingen.


Geef eerst van de zelfstandige naamwoorden het meervoud en het.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts