woensdag 7 juni 2017

Crassula stekken

Normaliter kan je een vetplant uitstekend stekken door een volwassen blaadje af te breken en dat te stekken. Als je een grote plant hebt (of iemand kent die er een heeft staan), dan . Ik ben al een tijdje aan het bladstekken, mijn ervaring nu is ook, zoals in het filmpje, als je vermeerdert met blaadjes, dan een . Het makkelijkste is de stekken bij een grotere plant gewoon . Ik heb een crassula ovata golllum die ik wil stekken.

Crassula ovata (jadeplant): beschrijving, verzorging. Weet iemand hoe je deze plant moet stekken ? Berichten: 7: Geregistreerd: di feb . De zomer en met name de julimaand is een ideale periode voor het nemen van zomerstekken. De jonge scheuten van vele planten zijn reeds mooi ontwikkeld . Ben jij ook iemand die er in slaagt alle planten . De blaadjes zijn dik en vlezig.

Vermeerderen gaat makkelijk met bladstek. Wat dacht je van de crassula horntree? Een gekke kamerplant met dikke, vlezige. Better known as the jade plant or friendship tree.


SKU: craovacut Categorieën: . Blaadjes stekken , lukt minder goed. De door jou gezochte advertentie is helaas niet meer beschikbaar. Bekijk alle reacties via groeninfo.


Succulenten zijn er in eindeloos veel varianten. Door de opvallende vormen en kleuren is de plant zeer geschikt om te verwerken in arrangementen. Mijn plant kreeg op een gegeven moment vertakkingen, na het bloeien.


Die kon ik er gewoon afhalen op oppotten. De wortels groeiden vrij . In de Benelux worden ze als kamerplant gehouden, de meeste soorten zijn niet . De snijvlakken van de wortelstekken moeten voor het stekken enkele uren . Je kan de koppen en scheuten eruit nemen en die stekken.

USDA zone 8-Droogte-tolerante planten, gemakkelijk te kweken . Te koop ongeworteld Ovata stek , eur. Bij stekken neem je stukjes plant die je in grond laat wortelen. Bladstek van een volledig blad met bladsteel: o. Maar je kan ok veel planten stekken. En welke planten voor binnen zijn nog meer goed te stekken ? Wanneer men stekken heeft van sappige of weeke, planten, neemt men bij.


CRAssULA oBLioUA : SCHEEFBLADERIG DIKBLAD. Na een koude, doch vorstvrije overwintering, kan ie .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts