woensdag 7 juni 2017

Palm plant soorten

Uw lege hoek opvullen met een palm ? Deze planten hebben prachtige gevederde bladeren. Lechuza Goudpalm in Zelfwatergevende pot. We bieden verschillende soorten palmbomen aan die je binnen kunt plaatsen.


Met genoeg zonlicht zal de palm plant nieuw blad aanmaaken.

Bekijk online prachtige palmbomen in alle soorten en maten. De olijfboom is een groenblijvende plant die in bloei komt bij lage wintertemperaturen en veel . Hoewel er wel winterharde (voor Nederland en België) palmsoorten bestaan,. Palmbomen komen wereldwijd voor in twee soorten. Butyagrus, een vederpalm , links en rechts een waaierpalm , Trachycarpus wagnerianus . Palm als kamerplant - woonplant van de maand juli. Ondertussen is er een grote diversieteit in soorten en geslachten terug te vinden.


Er zijn heel veel verschillende soorten palmen die het goed doen in de.

Bismark palm (Bismarckia nobilis) en de Butia vederpalmen met hele. Klik hier voor meer informatie over deze plant. Dit is één van de twee europese palmsoorten. In de natuur groeit deze palm in het middellandse-zee gebied en . Minder bekende, maar zeer winterharde palm.


Enkele andere minder bekende soorten zijn de Trithrinax . Als jonge palm groeit hij traag maar heeft hij wel een mooi bonzai-achtig uiterlijk. Hierdoor is hij ook populair als potplant. Zoals elke plant hebben ook palmen licht nodig. Maar er zijn ook soorten die wel geschikt zijn voor donkerdere standplaatsen.


De bladeren zullen hierdoor uitdrogen en bovendien wordt de palm gevoeliger voor plagen . Vele aanbiedingen bij bol. Kamerplanten koop je eenvoudig online bij bol. Als u de palmboom ook wilt laten aanplanten , bezorgen we de palmboom in ieder geval binnen werkdagen . Koop of Verkoop palm planten op Marktplaats.


Bij ons vindt u winterharde palmbomen in alle soorten en maten, zoals.

De Areca, ook wel Goudpalm genoem is één van de bekendere palmsoorten die in de Nederlandse huiskamers te vinden is. Een toffe plant die een tropisch . Tom plaatst een aantal mediterrane planten in de stoere tuin in Hillegom. Het is één van de weinige palmsoorten die ook in Europa groeit.


Op dit moment beslaat ons zaden assortiment ruim 1Palm Soorten , er worden. Deze soorten planten worden ook wel als sierplanten als per hun uiterlijk.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts