dinsdag 13 juni 2017

Restaurant actie 25 euro

Veel horecaondernemers zitten in de tang van een restaurant actie met korting. Chef voor maar 1 euro per persoon! Carte Blanche van Euro -Toques chef-kok Danyel. Bij elke tien euro aan boodschappen krijgen AH-klanten een zegel.


Ontbrekend: euro Dure restaurants in regio laten AH spaaractie steeds vaker links liggen. Iens valt in de categorie met menuprijzen tot euro.

Een restaurant gaat vervolgens de prijs verhogen van de eerste persoon van euro naar euro. Bovendien mag je niet alles uitzoeken en . Ligt er nog steeds bij jou thuis een volle spaarkaart van de AH restaurantactie te slingeren? Luxe uit eten voor lage prijzen - slechts € 2voor een 3-gangendiner!


Eigenaar restaurant Sparkling is klaar met AH actie : “Je wordt bijna gedwongen om mee. Primera restaurant actie korting (dinerbon - voucher ). De door jou gezochte advertentie is helaas niet meer beschikbaar. In het weekend kost een menu 2euro.


De ene restaurantactie van AH en Iens is amper voorbij, of de volgende komt er alweer aan.

De prijs is gemiddeld euro per persoon. Butler neemt contact op met het restaurant en zorgt dat je aanvraag aankomt. Dus altijd wachten op een bevestiging en anders bellen naar de instantie die dit regelt voor de actie van AH. Restaurant Osteria Michele Leuven . Acties tot op restaurants.


Voordeligste kortingsbonnen op GROUPON. Ontdek jouw stad opnieuw met onze . Een Grieks, Frans of Aziatisch restaurant ? Uit eten voor elke smaak en voor. Humphrey's heeft voor haar gasten altijd leuke acties en arrangementen. Heerlijk Grieks 3-gangen diner€ ,00.


Doe mee met de spaaractie van Sligro en spaar mee voor minimaal € korting op jouw diner. Heijn ontvangen een restaurantzegel bij elke euro aan boodschappen. Geserveerd met rucola, uitgebakken spekjes, een mêlee van zaden, en parmezaanschuim. Meer informatie over restaurant Het Wapen van Vidaa .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts