vrijdag 23 juni 2017

Luxan wespenspray

Het middel heeft een lange nawerking en doodt. Lange nawerking van 4-weken. Werkt tegen de larven en volwassen wespen. Vanuit voorraad leverbaar!


De Wespenspray wordt geleverd in een spuitbus met een spuitlans zodat het middel gemakkelijk via de invliegopening.

Nu te koop bij Boerenbond. Wespenspray is een middel om wespennesten onder daken of bijvoorbeeld in spouwmuren mee te bestrijden. De Spray heeft een lange nawerking en doodt . LUXAN (4) middelen tegen VLIEGEN - MUGGEN - MIEREN - WESPEN. Hallo,Heeft iemand ervaring met het bestrijden van een wespennest?


In de houten betimmering naast mijn voordeur zijn luchtgaten aanwezig . Voor uur bestel zelfde dag verzonden. Er zijn er nog op voorraad.

Ter bestrijding van wespen buitenshuis. Werkzame stof(fen): deltamethrin 0. Vapona Kruipende Insecten En Wespenspray. Groot assortiment tuinplanten voor particulier direct van de kwekerij. Naast het merk Casero vind je nog meer merken . ALLEEN AFHALEN IN ONZE WINKEL.


Home Zonder categorie LUXAN WESPENSPRAY 4ML. Nog geen productfoto beschikbaar. Dan kan wespen spray uitkomst bieden, of een electrische vliegenmepper. Bekijk de folder actie van Welkoop en koop direct met korting in de winkel. Bayer Wespenspray, permethrin en tetramethrin, € 115.


Vergelijk meer Ongediertebestrijding . Het wespenpoeder en wespenspray van Bayer bevat permethrin en tehteramethrin als werkzame stoffen. Wespenpoeders, sprays en andere middelen om . HGX 'SPRAY TEGEN MIEREN' KRUIDVAT MIERENLOKDOOS, LUXAN. EN WESPEN, LUXAN WESPENSPRAY , POKON KRUIPENDE INSECTEN EN.

Luxan wespenspray bij Bol.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts