vrijdag 2 februari 2018

Citroensorbetijs prosecco

Frisse cocktail van wodka, prosecco , citroensorbetijs en limoen, heerlijk als toetje of tussendoor. Prosecco (mousserende witte wijn of champagne). Een scroppino lijkt heel erg op een . Dit spoom met prosecco en citroensorbetijs recept is klaar in min.


Deze makkelijke sgroppino van citroensorbetijs kun je makkelijk.

Sgroppino, de cocktail met citroen sorbet, wodka en prosecco , na de Spritz Aperol en Hugo de nieuwste rage uit Italie. Feestelijk: prosecco limoncello spoom. Neem de glaasjes en schep in elk glas een flinke eetlepel citroen sorbetijs.


Schenk nu de prosecco in het glas en garneer met een paar blaadjes munt. Een spoom bevat in ieder geval altijd sorbetijs (ijs op waterbasis). Of je champagne, cava, prosecco of sekt gebruikt, maakt niet echt uit.


Klop liter citroensorbetijs met een flinke scheut Limoncello met de staafmixer tot het romig is. Vul een groot wijnglas met ijs.

Giet ml Villa Massa limoncello in het glas. Citroensorbetijs en bubbeltjeswijn zijn lekker met dit weer. Citroenijs met bubbeltjeswijn is nog lekkerder. Ingrediënten: 2gr citroensorbetijs. Schep trouwens ook eens een bolletje van deze citroensorbet in een glas prosecco ! De Limoncello Espuma is een heerlijke zomerse cocktail met prosecco , limoncello en een bolletje sorbetijs.


Probeer hem thuis eens te maken! Een Italiaanse spoom (tussengerecht) van sorbetijs , prosecco en wodka. Deze heerlijke cocktail is bedoeld om de maaltijd goed te laten zakken.


Bereidingswijze: Laat het sorbetijs iets zachter worden. Schep het ijs in een ijskoude kom (die even in de diepvries heeft gestaan) en klop met een garde het. Aperitief met roomijs, limoncello en prosecco. Italiaans drankje van prosecco , wodka en citroenijs - dat het helemaal moet gaan maken deze zomer.


Geen idee waarom ik scroppino altijd koppel aan Oud en Nieuw vieren. Dit feestelijke drankje met prosecco , wodka, limoen en sorbetij is ook . Perfect voor een zomerse borrel, diner.

Zorg ervoor dat de prosecco en wodka een paar uur van te voren in de koelkast . Zelf een scroppino maken met citroen sorbetijs en prosecco. Scroppino Lekkernijs - Keuze uit van onze Premium Nitro Sorbets.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts