dinsdag 6 februari 2018

Verschillende soorten courgette

De courgette is een grote. Onbekend maar geweldig is ook de Patisson, een soort courgette maar dan . Kijk maar hiernaast, daar . Mengsel van verschillende courgette -rassen.

Alle informatie die u nodig heeft voor uw moestuin. Verschillende soorten courgette. Oogsten bij een gewicht van ca. Black beauty: De naam zegt het al, dit is een van de donkerste . Het is dus echt een aanrader om courgette te kweken. Een courgette (ook wel: mergpompoen) is de ongerijpte vrucht van de soort Cucurbita pepo uit de komkommerfamilie (Cucurbitaceae), die als groente wordt.


Door courgettes in een geperforeerde plastic zak te verpakken, beschermt u ze tegen uitdrogen.

Diverse soorten vormen een caudex en zijn daarom geliefd bij verzamelaars van. Ik ben heel nieuwsgierig naar welke soorten jullie allemaal geprobeerd hebben. En natuurlijk, welke courgettes vind je lekker? Pompoen en courgette mrt. De verschillende soorten courgettes staan garant voor een groot . Welk soort courgette is dit?


Courgette laten klimmen apr. Geef ze volop ruimte, meter uit elkaar . Naast de bekende groene langwerpige variant kun je ook ronde soorten (zoals Ronde de Nice), . Het bekendst zijn de groene, lange courgettes maar er bestaan ook witte en gele soorten , en bolvormige. Die seks tussen twee verschillende soorten heeft geen gevolg voor de courgettes die er zullen gaan groeien.


Cucurbita telt ongeveer verschillende soorten die elk op hun beurt weer vele. Ze kunnen namelijk niet goed tegen de kou. Elk jaar worden in FruitLent enkele pompoenen, courgettes en patissons . Er bestaan verschillende soorten courgettes.


De ronde courgette brengt à vruchten voort per plant.

Leuke mix van soorten courgettes in de kleuren geel, licht-groen en. Deze bol courgette is een krachtige struikvormige plant met een hoge opbrengst. Om meer over de courgette te weten heb ik onderzoek gedaan naar de keten, het bewaaradvies, verschillende soorten , gezondheidsaspecten en trend en . Op zoek naar courgette zaden?


Het assortiment van Tuindreef bestaat uit verschillende soorten courgette zaden: Biologische courgette zaden, Fcourgette . Kijk snel, we hebben een leuk assortiment met verschillende soorten courgettes. De bijen kunnen hier een kruisbevruchting tussen verschillende soorten teweegbrengen. De vruchten die als gevolg hiervan ontstaan en cucurbitacines . De klimmende of rankende courgette maken of meerdere ranken waardoor ze dus klimmend worden genoemd. Meestal zijn de soorten met de orginele .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts