maandag 12 februari 2018

Teak tuinmeubelen schoonmaken groene zeep

Het onderhoud van teak tuinmeubelen begint met het schoonmaken. Geen probleem, reinig ze met een sopje van groene zeep en soda. Groene zeep lijkt er wel voor gemaakt om teak houten meubels te reinigen. Het kan zijn dat uw teak tuinmeubelen na verloop van tijd een groene aanslag.


Vul een emmer met warm water en voeg hier wat groene zeep en eetlepels soda aan toe.

Naast deze eenvoudige wijze van schoonmaken zijn er ook allerlei . Beter doe je het onderhoud van je teakmeubelen met bruine zeep. Het is iets harder boenen, maar het vettige van de groene zeep is goed . Om teak meubelen schoon te maken, laat je de hogedrukreiniger best. Vervang de groene zeep dan met soda. Na schoonmaken houten tuinmeubels behandelen.


Heb jij zin om je tuinmeubelen schoon te maken?

Met groene zeep , spons en een zonnetje is de klus zo geklaard. Lees hier meer over het onderhoud van je . Met welk middel kunt u uw teakhouten tuinmeubelen schoonmaken ? De teak meubelen die wij verkopen zijn allemaal van hoogwaardig gerecycled. Ook voor het schoonmaken van je houten tafel is groene zeep erg handig,. Neem warm water met schoonmaakazijn of groene zeep. Teakhouten tuinmeubels schoonmaken …. En daarna gewoon schoonmaken en bijhouden.


Dat gevaar zit er vooral in bij het slappe plantageteak dat ze gebruiken voor tuinmeubelen. Ik heb teakhouten meubelen. Ik dacht het zal wel, voor cent een pot groene zeep gekocht, en hoera!


Schoonmaken met een sopje id en ik doe dat echt bijna nooit. Op die manier kunnen teakhout meubelen jarenlang mee. Wanneer u uw teak houten meubelen lang mee wilt laten gaan is behandeling met groene zeep niet voldoende.


Voor het schoonmaken van teak hout is het . Wil jij de vettigheid van jouw teak tuinmeubel testen?

Soda en groene zeep hebben een zachte natuurlijke eigenschap, wat ze zeer . Bij teak hout is het echter niet noodzakelijk om het te reinigen, maar het mag gerust. Zijn de vlekken hardnekkig gebruik dan een sopje met groene zeep.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts