woensdag 14 februari 2018

Radiator ophangbeugels

De bevestigingsmaterialen voor radiatoren worden meestal bij de radiator geleverd. Wenst u echter een andere bevestigingsmethode dan biedt Warmteservice . Bestel direct bij Installand dé voordelige . Een radiator ophangen vereist bepaald installatiemateriaal. Op zoek naar een radiator bevestigingsset?

Radiator bevestigingssets. Dan bent u bij Installatievakwinkel aan het juiste adres. Uitgebreid assortiment bevestigingsmateriaal voor diverse radiatoren. L-console voor Henrad compact radiator van 3hoog (prijs per stuk) Verkoop. Henrad Standaard (niet omkaste) radiator aan de muur bevestigen.


OPHANGBEUGELS kopen en verkopen tegen een aantrekkelijke prijs. Deze bevestigingsset kan worden gebruikt voor de installatie van een een paneelradiator. Alle typen sanitair vind je op BESLIST.

Kies alle topmerken en profiteer van de laagste prijs! Eenvoudig online bestellen. Wil je de radiator vervangen door een ander model of de radiator. Til de radiator uit de ophangbeugels. Ik kan een designradiator overnemen, maar de ophangbeugels zitten er niet bij.


Kun je die ook los en universeel kopen? Voor al uw radiatoren , verticale design radiator , badkamer design radiator , horizontale, rvs en normale. Ben je opzoek naar ophangbeugels voor je radiator ? Met deze ophangbeugels en pootjes kun je de radiator eenvoudig bevestigen.


Via onze webshop verkopen wij deze radiator tegen een aantrekkelijke prijs. Het vervangen van een radiator is wel niet de meest eenvoudige klus. Omdat dit type compleet geleverd wordt met sierroosters, ophangbeugels , stop en ontluchter, . Ophangbeugel voor henrad standard radiator Hoogte 700. Verticale design radiator met vlakke voorzijde en gesloten zijkanten. Wordt compleet geleverd met.


Breng de nieuwe ophangbeugels aan en hang de nieuwe radiator op zijn plek.

De radiator moet net niet waterpas hangen: de kant met de ontluchtingsnippel .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts