maandag 19 februari 2018

Stofluis gevaarlijk

De stofluizen of houtluizen (Psocoptera) vormen een orde van insecten. De beestjes ( stofluizen ) komen met name met zonnig, warm weer uit het dak. Heeft u erg veel last van de stofluizen ? DPC Services is gespecialiseerd in de bestrijding van stofluizen. Wacht niet langer en neemt contact met ons op!


Informatie over overlast door stofluizen.

Stofluizen bestrijden en op afstand houden. Wat kunt u zelf doen om overlast te voorkomen . Dragen luizen ziektes die gevaarlijk zijn voor de mens? Het schijnt niets te maken te hebben met stof of luis.


In deze folder vindt u meer informatie over bovenstaande insecten. Een stofluis is noch een luis noch een huisstofmijt. Hoewel vaak ze effectief zijn tegen indringers van het huis, kunnen kunstmatige pest bestrijdingsmiddelen, sprays, lokaas, en gif gevaarlijk zijn . Helaas komen er incidenteel problemen voor met beestjes. Het explosief optreden van ongedierte (In meer dan van de gevallen gaat het om stofluizen ) in .

Volgens is het een kwestie van goed. Gelukkig voor deze mensen zijn stofluizen niet schadelijk en leven ze van schimmeltjes die groeien op vochtige plekken. De orde van hout- en stofluizen bevat grotendeels insektjes die heel erg klein zijn. Tot deze orde behoren bijvoorbeeld de boekluizen die zo klein zijn, dat bijna. Nederland kent veel verschillende soorten luizen.


Ze komen voor op zowel dieren als mensen, maar ook blad- en stofluizen kunnen voor flinke overlast zorgen. Tot de luizengroep behoren de stofluizen , de bijtende luizen en de zuigende. De luis is niet gevaarlijk maar veroorzaakt wel een lastige jeuk en krabletsels. Ik trof vandaag een stuk of kleine bewegende witte puntjes aan in mijn reageerbuisje.


Ze zijn ongeveer mm groot. Ze houden van een hoge relatieve luchtvochtigheid. Je kan ze alleen wegkrijgen door de vochtigheid te . Hallo allemaal,Al een hele tijd vind ik steeds kleine bruine beestjes in produkten in mijn keukenkastjes. Bv in meel, rijst maar ook in hagelslag . Hallo,Ik heb sinds een aantal weken last van kleine beestjes op een muur bij mijn bed. Waarom zijn schimmels gevaarlijk voor onze gezondheid?


Tot dusver zijn er tweeduizend verschillende soorten stofluizen waargenomen. Volwassen insecten: grootte varieert per soort.

Licht geelbruin tot bruin en grijs van kleur. Zilvervisjes, stofluizen en kakkerlakken behoren tot deze. Kleine stofluis met lange voelsprieten. Veelkleurig Aziatisch Lieveheers-beestje.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts