donderdag 15 februari 2018

Glijbaan binnen hout

Deze glijbaan van het Duitse merk Jupiduu is ideaal voor peuters en kleuters. Glijbaan in gebruikte maar heel goede toestand. Werd in de winter steeds binnen gezet. Wordt verkocht wegens te klein geworden.


Koop of Verkoop glijbaan op Marktplaats.

Leuke houten glijbaan voor binnen ! Vind glijbaan hout op Marktplaats. Glijbanen koop je eenvoudig online bij bol. Voor iedereen een voordeel. Vele aanbiedingen bij bol.


XL Speeltoestel hout met trap, glijbaan en schommels 5x 2x 2cm. Houten glijbaan Maxx geeft Maximaal Speelplezier en een leuk design.

Glij binnen en buiten van deze bijzondere Little Tikes glijbaan speciaal voor de allerkleinsten. De brede steunen zorgen voor maximale stabiliteit voor de . Supermooie glijbaan in het blauw voor binnen van Jupiduu. Grote collectie, snel geleverd. De binnendiameter van de buis moet minstens 7mm zijn.


Bestel Speeltoestel met schommels en glijbaan hier voor de laagste prijs. Dit is een luxe houten speeltoestel inclusief schommels en bevestigingsmateriaal voor de schommels, speeltoren met dakjes en zandbak. Glijden zoals Prins George van Engeland met deze Jupiduu glijbaan. De glijbaan kan ook buiten bij mooi en droog weer.


TP speelhuis Castlewood -. Als pionier van avontuurlijke en natuurlijke speeltoestellen in robinia acacia hout realiseren wij aansprekende speel-, sport- en ontmoetingsplekken in de . Trigano speelhuisje Armellep hout met glijbaan. Tenco Royal Teak hardhoutolie transparant l. Misschien ben je een beetje duizelig na deze glijbaan. Vergeet niet het te hout te behandelen tegen insecten en andere indringers.

Een echt Hollands product waarbij het hout en de arbeid nog gewoon binnen Europa valt. Binnen 1-werkdagen verzonden. Door de keuze van materialen kan de Speelplank gemakkelijk tot 100 .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts