vrijdag 16 februari 2018

Giftig voedsel voor katten

Hoe zit het met kattenmelk en normale koeienmelk? Lees hier alles over voedsel van katten : wat is giftig voor katten en wat mogen ze wel eten . Die kunnen de rode bloedcellen beschadigen, omdat ze niet . Hieronder een lijstje met voedselsoorten die je hond of kat nooit zou. Hoewel katten echte fijnproevers zijn, doen zich soms tegoed aan voedsel dat niet goed voor hen is.

Hou daarom in de gaten wat je kat opeet. Van sommige producten is het logisch dat ze giftig zijn. Maar wist u dat chocolade, rozijnen en ui ook giftig voor onze huisdieren kunnen zijn?


Onze katten kunnen niet alles eten wat wij eten. Sommige dingen maakt je kat dik of geeft hem diarree, maar andere ingrediënten zijn ronduit giftig met soms . Welke producten zijn giftig voor katten ? Lees hier welk voedsel en planten je kat moet vermijden om vergiftiging te voorkomen.

Maar ook uien, knoflook en avocado zijn giftig voor je kat. Eigenlijk is de lijst met schadelijke groenten zo lang, dat je plantaardig voedsel beter . In elk huis en tuin zijn wel middelen en planten te vinden die giftig zijn voor katten. Als een kat wordt blootgesteld aan schadelijke stoffen is de kans groot dat hij . Je krijgt nu een overzicht van voedsel dat giftig is voor katten. Voor ons vormen ze inderdaad meestal geen bedreiging, maar dat wil niet zeggen dat ze niet giftig kunnen zijn voor je geliefde kat. Ieder baasje geeft zijn dier wel eens iets lekkers.


Of dat nu een honden- of kattensnoepje is, of een blokje kaas of een borrelnootje. Sommige planten zijn echter giftig en dan kan dit schadelijk zijn voor de gezondheid van je kat ! Katten eten soms van planten. Voedsel wat voor mensen prima te verteren is kan voor katten heel gevaarlijk en soms zelfs dodelijk. Dit vetzuur is giftig voor alle dieren en dus ook voor je kat. Van schoonmaakmiddel en shampoo kunnen we vermoeden dat ze giftig zijn voor katten.


Maar er bestaan ook andere, onverwachte, giftige stoffen voor katten. Enkele van de meest voorkomende en schadelijke medicijnen die giftig zijn voor honden .

Zijn er voedselswaren voor de kat die zeer schadelijk zijn. Ook is het verstandig om geen koekjes of ander voedsel dat rozijnen. Knoflook en uien zijn giftig voor honden en katten omdat ze sulfoxide . Het is normaal dat u uw huisdier af en toe eens wilt verwennen. Let hiermee wel op, want soms kunt u met deze goede bedoelingen uw hond en kat ernstige .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts