donderdag 22 februari 2018

Bronzen beelden maken

Brons is een legering van koper en tin. Er zijn verschillende technieken om een bronzen beeld te maken. De twee bekendste zijn wel de verloren was methode, . Ik ben gefascineerd door de dynamiek van de levende vorm, die ik probeer te vangen in verschillende materialen, meestal brons.


Bij mij kunnen zowel particulieren als bedrijven een bronzen beeld laten maken. In samenspraak met u creeër ik bronzen tuinbeelden , relatiegeschenken of .

De leukste workshop bronsgieten van Nederland! Zelf je eigen bronzen beeld maken onder deskundige begeleiding, . Met deze methode is het mogelijk om zowel massieve bronzen te gieten als. Om een hol beeld te maken , werd eerst een ruwe kern van gips of klei . Na afkoeling ontstaat een hol bronzen beeld.


Eigen beelden in brons vervaardigen is voor velen een lang gekoesterde wens. Het beeldhouwatelier beschikt over een eigen . Het maken van bronzen beeld Minerva bij de Kromhout Kazerne in Utrecht, met wat uitleg.

Tijdens de cursus bronzen beelden maken gaat u met Nederlandse bronsgieter Richard Iseger uw eigen bronzen beeld maken. Vraag vrijblijvend informatie . Bronzen beeldjes zijn het ideale geschenk! Bekijk haar bronzen beelden. Babke Moelee werkt in Brons.


Voor liefhebbers en geïnteresseerden organiseert de Hooischuur een cursus. Een kijkje in het atelier van Joop Houthuijzen. Het creatieve moment met was of met klei wordt een (massief) beeld gevormd. Hoe wordt een bronzen beeld gemaakt? Ernst ziet het bij een echte bronsgieter.


Het gietproces van bronzen beelden van sandra pot in diverse stappen toegelicht. Het proces begint doorgaans met het maken van een mal. In deze korte cursus leren cursisten alles over het maken van een eigen bronzen beeld.


Beelden maken is mijn talent. U wilt uw eerste stappen zetten in het maken van bronzen beelden ? Verspreid over het jaar worden in onze nieuwe ruimte door kunstenaars . Maken van een bronzen beeld. Hoe maken we een bronzen beeld ?

De workshop bestaat uit een deel theorie en de rest is gericht op het maken van een hoogwaardig bronzen beeld. Je gaat dus in de praktijk aan de slag. Wij mouleren, waxen, ciseleren, patineren en doen restauraties en plaasters en kunstofharsen, vergrotingen van bronzen beelden. Zélf een bronzen beeld maken , is minder moeilijk dan je denkt.


Niemand weet wat hij kan zonder het te proberen! In mijn atelier in Ede begint op zaterdag 3 . Vervolgens krijg je een rondleiding bij de bronsgieterij en gaan we het gieten .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts