maandag 12 februari 2018

Aan de deur wordt niet gekocht en bekeerd zijn we ook al sticker

See more ideas about Glass, Om and Decal. Find this Pin and more on nee. Dat zijn stickers met: Wij kopen niet aan de deur en bekeerd zijn we ook al. NEE Géén collectes, verkopers of geloofsovertuigers deurbordje van RVS.


Heb er ook al een cadeau gegeven, de ontvangster was er zeer content mee en . Daar wordt je toch helemaal gek van zei ik.

Ach dit valt nog mee, er zijn dagen dat we er echt ongelogen een stuk of zes aan de deur hebben. Nee sticker tegen colportage, verkopers en geloofsovertuigers. Je kunt bijvoorbeeld ook aangeven dat je geen collectes, verkopers of. De meeste reclamefolders worden amper of niet gelezen en belanden direct bij het oud papier of ze.


De voordeur of de brievenbus zijn objecten die snel in het oog vallen wanneer u . Ook stickers met: Geen verkopers of geloofs-overtuigers aan de deur. Tevens hebben we een groot assortiment voordeur of deurkozijn stickers. De stickers zijn verkrijgbaar in diverse varianten waaronder de opvallende populaire.

Geen geloofs-overtuigers, wij weten alles al (transparant). Pakket niet bij buren (wit). Plak op deze envelop ook een postzegel! Wil je de deursticker downloaden, printen en uitknippen (scheelt je een postzegel)? Vroeger had je stickers met daarop de tekst aan de deur wordt niet.


Sticker Pas op, wij kopen niet aan de deur en bekeerd zijn we ook al. Het loopje naar de deur is voor mij al een ontzettende belasting. Ben ook geen jehova getuige met bekeringsdrang ;-). Als collectant krijg je geen training of wat dan ook , zou niet weten waarom. Verkopers en collectanten zijn wel totaal verschillende zaken hoor!


Oh but my darling, what if you fly? Spijker, je hebt ook ja-nee stickers daarvoor: ja tegen collectes, nee tegen verkopers. Aan de deur wordt niet gekocht en bekeerd zijn we al.


Voordeur sticker Nee ik wil niets kopen. Ze noemen hun eigen bedrijfsnaam niet goed en ook niet duidelijk. Duidelijk een sticker op de deur met de tekst aan de deur wordt niet gekocht en voor de jehova getuigen, bekeerd zijn we ook al Er was bij kassa ook zo . Ook niet tijdens het eten, koken of wanneer de kids naar bed moeten?

Dit zijn immers vaak bekenden uit de buurt die op vrijwillige basis werken. Daarnaast gebruiken we ook lijm op rubberbasis. Of vindt u al die reclame simpelweg vervelend? Ontbrekend: bekeerd verkopers aan de deur. Ik koos voor de sticker : Collecteren mag, verkopen of bekeren mag niet.


Ik woon sinds jaar in een nieuwbouwwijk en we zijn denk ik niet te. Al een klein jaar en het bevalt erg goed.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts