dinsdag 11 maart 2014

Houten takken decoratie

Er zijn decoratietakken en stammen in verschillende natuurlijke vormen, kleuren en maten. Deur of raam hanger, gemaakt van witte decoratietakken ( stammen ) en houten hart. Met decoratietakken haal je een stukje sfeer in huis. Takken voor het maken van bloemstukken.


Decoreer uw vaas of pot met houten takken of andere kunst decoratietakken. Op onze webshop vindt u een groot .

Tak takken blad bladeren decoratie hout boom vaas te koop aangeboden stuks. Stoer driftwood takken decoratie op standaard apart en mooi opvallend voor . Deze stammen en takken zijn zeer geschikt als decoratie voor . Shop jouw decoratie voor jouw zaak-, product- of etalagepresentatie online of. Of mooie bloesemtakken , houten takken of twijgenbundels voor het voorjaar! Toevoegen aan wenslijstje . Tenminste, als u besluit deze te versieren met decoratie hout van Wiljan.


In onze winkel vindt u verschillende blaadjes, takken , snippers en andere natuurlijke . De gegeven maten zijn in centimeters.

L=Lengte, B=Breedte , D=Diameter en H=Hoogte. Trunk Erica Root Medium, naturel, hout ,. Alle houten materialen om te bloemschikken. Houten lantaarn met glazen vaas HDcm. Deze takken zijn prima te combineren met de foam bloemen.


Gebruik ze bijvoorbeeld voor het decoreren van vazen of in een bloemstuk voor op tafel. Een prachtige bloemdecoratie als decoratieve parallelschikking. Deze bloemschikles is handig om stap voor stap te bloemschikken.


Peren hout , berken hout , decoratie hout. Grote losse decoratie gedroogde vrucht jingha naturel natuurlijk natuurlijke. Een tak gebruiken voor decoratie in huis geeft je interieur iets natuurlijks en landelijks. Natuurlijke elementen gebruiken in het interieur zorgt voor een serene en . Pasen losgaan met paastakken en de daarbij behorende versieringen.


Zet ze in een vaas als mooi decoratiestuk. Spiegel Noa heeft een houten frame en naturelkleur. Ga op een zonnige winterdag het bos in om dood hout te zoeken. Naast naturel takken en stammen verkopen wij ook witte decoratietakken. Deze verf is geheel op waterbasis.


Decoratietakken en houten schaal verkrijgbaar op webshop Decoratietakken Knoops.

Al ons decoratie hout kan in het wit worden besteld.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts