maandag 17 maart 2014

Zwem race spelletjes

Zwem Spelletjes : Doe een sexy bikini aan, smeer zonnebrandcrème op en chill bij het zwembad in onze zwem spelletjes ! Speel Gratis, en veel Plezier! Spele - Leuke gratis Zwem Spelletjes spele op Spel. Zwem Race, spelletjes , spellen, games spelen doe je gratis online op Spellentuin.


De sportieve gratis zwem spelletjes zijn erg leuk om online te spelen, deze online zwem kinderspelletjes zijn leuk voor de echte waterratten.

Alle spelletjes met de tag Zwemmen vind je op deze pagina. Alle andere spellen zijn ook beschikbaar op Elkspel. Bezoek onze website om het spel Zwemwedstrijd of andere gave Sport spelletjes te spelen!


Zwem spelletjes : nagenoeg alle spelen die in een gymzaal kunnen worden. Zwemmen als spel: tikspelen, overzwemspelen en balspelen. In dit spelletje kun je allerlei korte microgames spelen met Dora.


Kies het soort race waaraan je wilt meedoen, en hoe lang de race wordt. Home Blog overzicht overig waterspelletjes voor kinderen bij warm weer.

We kennen allemaal de ouderwetse aardappelrace waarbij je op een lepel een. De deelnemers doen allebei de zwemvliezen aan en je vult emmers met water. Bergop Racen ( Spelletje ). Schelpen Zoeken ( Spelletje ). Zalm Zwemmen ( Spelletje ). Duik het water in en zwem zo snel als je kan.


Laat je tegenstanders ver achter en win de race. Wil je spelletjes toevoegen aan FunnyGames. Win deze ruimterace en maak een leuk spelletje van het tafels oefenen! Altijd al in één van de bekendste grachten van Nederland willen zwemmen ? Er wordt namelijk een zwemwedstrijd . Veel plezier met het verjagen van de kinderen uit het water!


Verdien veel punten en ontgrendel het volgende level. Probeer vanaf de rand van het zwembad in de zwembanden te springen. We zwemmen in het instructiebad van Golfbad in Oss (is het bad met de duikplanken).


Dit kunnen verschillende soorten spelletjes zijn zoals ringen opduiken, bal spelletjes , wedstrijdjes en douane.

Daarna zo snel mogelijk terugzwemmen door bijv.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts