woensdag 12 maart 2014

Sneeuwbal plant op stam

Sierlijk, winterhard boompje gezocht voor uw balkon of kleine tuin? Bekijk het product online of kom naar één van onze winkels. Bij de plant op stam is het goed om te zorgen dat de verhouding tussen de bovenkant.


De sneeuwbal plant doet het goed op vrijwel elke grondsoort, maar hebben . Net als witte sneeuwballen zien de bloemen eruit van dit verukkelijke, winterharde.

Planten zijn niet geschikt om te eten! Zowel de bladhoudende als. Beginnend vanaf november is deze plant compleet bedekt met roze-rode knoppen die dicht blijven tot februari waarna ze gaan.


Viburnum op stam kopen bij Boskoops. StaEmbryophyta ( Landplanten ). In het voorjaar heb ik genoten van onze bloeiende sneeuwbal plant op stam. Hij had welliswaar maar bloeiende sneeuwbal maar de .

Kijk gauw in de webshop van Jacobs Budgetplant om ons complete assortiment te . VIBURNUM KOPEN : online planten bestellen. Sneeuwbal kopen en verkopen tegen een aantrekkelijke prijs. Van Snoeien sneeuwbal tot tuinaccessoires. Ook handige informatie over bloembollen en planten.


De lauriersneeuwbal groeit compacter dan de meeste andere soorten uit het geslacht viburnum. Je kunt de plant ook op stam tegenkomen. Er zijn allerlei planten op stam te vinden.


Luchtverontreiniging Ja, redelijk tot goed . Heesters of struiken zijn houtachtige planten die dicht bij de grond vertakken. In tegenstelling tot bomen hebben ze meestal geen duidelijke stam. De hoogte kan variëren tot enkele. Prachtig als solitair, in groep of als haagplant. Mooi als solitair of als haagplant.


Donkergroen leerachtig blad. Grote platte bloemschermen.

Blauwe bessen bij vrouwelijke planten. Familie: Adoxaceae (Muskuskruidfamilie). Ze worden als struik(je) gekweekt maar ook als struik op stam. Bloeimaanden: Mei en juni.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts