woensdag 5 maart 2014

Isolatieplaten gamma

Er zijn veel manieren waarop je kunt isoleren. GAMMA helpt je op weg met onder meer tips voor de isolatie van jouw dak of muurisolatie. Bij GAMMA vind je isolatiemateriaal in alle soorten en maten.


Eenvoudig online bestellen. Op zoek naar isolatie voor je huis om warmte binnen te houden of geluidsoverlast tegen te gaan?

URSA XPS richt zich tot het publiek die op zoek is naar een isolatie die gemakkelijk te verwerken en te plaatsen is, waarbij hoge mechanische druksterkte . Bekijk hier het aanbod isolatie van KARWEI! IKO enertherm zal er zijn volledige gamma PIR-platen voor de isolatie van platte en hellende daken, wanden, vloeren en kelders voorstellen, dit zowel voor . Hubo biedt een uitgebreid assortiment aan isolatie. Isoleren levert veel comfort op.


Het bespaart u energie en dus geld. Langs een ongeïsoleerd dak gaat heel wat warmte verloren.

Je dak isoleren met PIR platen is makkelijk. Isolatiemateriaal kopen voor uw huis van goede kwaliteit? Bekijk, vergelijk en koop dakisolatie, geluidsisolatie, vloerisolatie en isolatieplaten.


Isolatieplaten voor de spouwmuur en na- isolatie van de . Dunne thermische isolatieplaten. THERMISCHE ISOLATIE VAN DE MUREN. Met een volledig gamma aan platen en accessoires, kan de professionele . RENOTHER zijn PIR isolatieplaten met reeds bevestigde afwerkingsplaat.


Het dient voor na- isolatie van dak- of zoldervloer en is eenvoudig zelf te plaatsen. Het nieuwe XPS- gamma van EFYOS bevat een reeks kwaliteitsvolle isolatieplaten. Het gamma kenmerkt zich door zijn multifunctionaliteit. Isolatie , dit zijn de soorten isolatiemateriaal GAMMA. Soorten geluidsisolerende materialen.


SOPREMA is serieus aan het groeien en almaar prominenter aanwezig op de Belgische markt. Haar gamma is zeer compleet en bevat naast de bitumineuze .

De plaat heeft uitstekende thermische, akoestische en brandwerende eigenschappen en is specifiek bedoeld voor thermische isolatie tussen . Deze pagina toont je informatie over deze promotie. Ontdek ons assortiment Isolatie. De beste keuze en de laagste prijs vind je in het uitgebreide assortiment van GAMMA ! Of je nu een dak, een muur of een vloer gaat isoleren, je kan hierbij steeds kiezen tussen ofwel kunststof isolatie of isoleren met minerale wol.


Gamma Brugge-Sint-Pieters.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts