vrijdag 7 maart 2014

Zandbaknet prijs

Op maat gemaakt zandbaknet , leverbaar in verschillende kleuren. Dek uw zandbak af met een zandbaknet en houd het zand schoon! Voor het afdekken van zandbakken, in ieder gewenste vorm en maat.


Het net is verkrijgbaar in de . Polyethyleen UV-gestabiliseerde geknoopte zandbaknetten met vierkante mazen en afgewerkt met een randlijn van.

PE geknoopte zandbaknetten met vierkante maas en randlijn. Selecteer een producttype. Prijsklasse Prijsklasse XA. Voor iedere zandbak kunnen wij een passend zandbaknet confectioneren.


Of uw zandbak nou een rechthoek, zeshoek of een ronde. Total Oppervlakte (m²), 000. Stevige dop waar uw het elastiek van het zandbaknet achter kunt laten .

Bij ons kunt u namelijk een zandbaknet kopen dat gemaakt is van materialen van de hoogste kwaliteit, terwijl u daar een zeer scherpe prijs voor betaalt. Met een zandbaknet kunt u voorkomen dat katten of honden de zandbak bevuilen. Als materiaal voor de zandbaknetten gebruiken wij een zware kwaliteit.


Naast het gebruikelijke zandbak net is er ook zandbak afdekgaas, voorzien van elastiek, metalen ringen en zandbakclips. Het gebruik van een zandbaknet voorkomt dat katten ( en andere dieren) de zandbak gaan. Nylon net, volkomen weerbestendig. Op elke maat te bestellen, prijs per vierkante meter.


Artikelen in winkelwagen: 0. De prijs is afhankelijk van de maat. Wij leveren soorten afdekmateriaal nl. Bekijk de actuele prijs op marktplaats. Deze fleurige EPDM rubber bloem. Houd het zandbaknet mooi gespannen en is ook nog een fraai middelpunt in de zandbak.


Ook voor het afdekken van de zandbak heeft Howitec netting het juiste zandbaknet of afdekkleed. Informeer gerust naar de mogelijkheden. Aarde en Zan Nieuw, Speelzan kopen en verkopen tegen een aantrekkelijke prijs op.

Zandbak maasnetten: knooploze netten in . Zoekt u een zandbakafdekking, zandbaknet of zandbakafdekkleed? Klik en zie welke winkel de beste prijs voor koordhouders aanbied.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts