vrijdag 14 maart 2014

Kh verlagen aquarium

De Kh is een belangrijke waterwaarde voor ons aquarium liefhebbers. Ik wil mijn water in Kh naar beneden brengen naar ongeveer een Kh. Willen we een aquarium met zacht water en een lage pH dan moeten we er dus voor zorgen dat we. De totale hardheid (GH) en de carbonaathardheid ( KH ). Lees hier wat waterwaarden zoals pH, gH, kH , O CO NO POetc.


Verlagen : water verversing, veel aquariumplanten toevoegen.

Meer resultaten van dreamreef. Testresultaten verlagen KH door middel van verwarmen. PH, hoe krijg je dat op de juiste waarde? KH verlagen zonder turf of chemische middelen, kan dat? Osmose water halen uit een ander aquarium of LFS is ook geen optie . Vul na de registratie je aquarium info in.


Om de waarden te verlagen kun je het water verdunnen met zacht water. Het is zeker aan te raden je verlichting bij een opstart niet te lang aan te hebben, omdat de planten nog niet optimaal groeien en het evenwicht in je aquarium. Heb je iets veranderd in het aquarium sindsdien zoals stenen bijgevoegd?

H tussen en 1 maar is . KH en GH automatisch door deze . Het is vrij van toxische stoffen en kan in ieder aquarium worden toegepast. We passen hetzelfde principe toe als bij verlagen van de PH. Indien de KH lager is dan twee (en bij constante filtering over turf is die nul) en . De waterwaardens in aquarium zijn belangrijk voor het in leven houden van. Chloor mag daarom niet in het aquariumwater voorkomen.


Testdruppels doe in met een afgemeten hoeveel heid aquariumwater in een reageerbuisje. H van het aquariumwater verlagen. De KH -waarde geeft de carbonaathardheid van het water aan.


Chloor beschadigt de slijmhuid van vissen en mag daarom niet in het aquarium voorkomen. Toepassingsgebie Aquarium. Zorgt voor een tropisch aquariumwater met een pH-waarde onder en een carbonaathardheid van 4° dH de carbonaathardheid wordt nauwkeurig ingesteld , . Voor het normaal beplante zoetwateraquarium is een waarde rond de goed. Wanneer de zuurgraad te hoog is, kunt u deze verlagen door te filteren over turf,. Het op peil houden en aanvullen van de goede bacteriën in het aquarium.


Wil je op een veilige manier de COverhogen in je aquarium zonder de vissen of. Ik heb zelf een discus bak waar ik mijn Ph wil verlagen.

Het aquariumwater vermengen met gedemineraliseerd water. Over turf filteren heeft het nadeel dat het aquariumwater verkleurt. Direct naar: Waterwaardes voor tropische aquariumvissen. Met een te hoge KH kan je deze verlagen door osmose water of regenwater toe te voegen.


Overdag zal je PH waarde stijgen doordat de aquariumplanten COgebruiken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts