donderdag 13 maart 2014

Speeltoestel accessoires katrol

Voor onze speelhuisjes zijn er vele accessoires en toebehoren beschikbaar. Om je huisje nog meer op een echt huis te laten lijken kun je er van alles aan . Uw speeltoestellen en speelgoed webshop! Speeltoestel accessoires voor publieke speelplaats vindt u bij Wickey.


Top prijzen en snelle levering. Sorteer op: Aanbevolen, Prijs .

U kunt deze op uw speeltoestel of schommel monteren zodat het spelen nog leuker wordt! Met deze accessoires kunt u uw speeltoestel leuk uitbreiden. Met kinderlijke fantasie biedt dit speeltoestel accessoire zeer leuke spelmogelijkheden, bijvoorbeeld om speelgoed omhoog en naar beneden te takelen.


Grote selectie van speeltoestellen en accessoires. Feature, Monteer de emmer aan de toren en gebruik hem als katrol. Tip: Monteer de emmer aan de toren en gebruik hem als katrol. Alle aangegeven afmetingen zijn.


Wader zandbak met accessoires.

Klauteren naar boven via de ladder, trap of klimnet is een uitdaging op zich. Dan kan je altijd via de glijbaan naar . Dit speeltoestel accessoire stimuleert samenspel en ontwikkeling van numerieke en strategische. Ruimte voor zandbak onderaan met katrol. Overige categorieën in Tuinaccessoires. Bovenop het speeltoestel wordt een katrol bevestigd met een emmer.


Vul de emmer onderin met zand en takel deze naar boven toe. Kinderen kunnen hier uren . Het is een van de populairste speeltoestellen onder kinderen. De kleintjes staan er met open mond bij te kijken, hopend dat ze zelf snel oud genoeg zijn om ook . Dit praktische Bucket transport systeem wordt geleverd met Jungle Gym kleuren, compleet met een katrol. Explore Buitenspeeltoestellen. Bestel direct online voor de laagste prijs!


Katrol plus mandje en slinger dennenappels. Bucket is een must-have speeltoestel accessoire. Dit praktische transport systeem wordt geleverd met Jungle Gym kleuren, compleet met een katrol 400.


Houtplezier ontwikkelt, produceert en levert hardhouten speeltoestellen voor alle leeftijden.

Van peuters tot pubers een passende speelplek! Diameter nylon wiel mm Maximale touwdiameter 16mm Gewicht: . RVS sluitsysteem voor schuifzeil met catrol, kikker en touw.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts