donderdag 27 maart 2014

Pyrus calleryana chanticleer (sierpeer)

Verkleuren in de herfst van rood tot . Bloemen: overdadige bloei. Deze sierpeer bloeit overdadig met zuiverwitte bloemen in de . Omschrijving: Hoogte tot 8m. Een niet te hoog wordende ideale boom met rechte stam en ruwe schors.


Hij vormt een piramidale tot eivormige kroon.

Zijn blad is lichtgroen en glanzen - cm. Ten Hoven Boomkwekers levert deze mooie sierpeer in diverse maten en kwaliteiten uit voorraad ! De leisierpeer is één van de mooiste bladverliezende leivormen. De bladeren komen vroeg aan de boom en vallen . Pyrus calleryana Chanticleer Sierpeer. Wilt u een prachtige boom in uw tuin?


Dat kan nu gemakkelijk en goedkoop bij Warentuin! Deze prachtige Sierpeer is een sieraad in de tuin of langs uw . Matig hoge, pyramidale boom, breed-elliptische bladeren, glanzend groen, herfstkleur .

Het blad krijgt een mooie rode herfstkleur in het najaar. Bekijk het product online of kom naar één van onze winkels! Middelhoog met een smal kegelvormige tot eironde kroon. In het voorjaar siert de . Veel verkochte boom ook als leivorm! Het is een matig hoge pyramidale boom (-meter), met een glanzend groen bla in de herfst verkleuren de bladeren . De Sierpeer past op vrijwel alle gronden en direct leverbaar vanaf onze kwekerij.


Grondsoort : alle grondsoorten. Kroon: smal kegelvormig tot eirond. Staoude schors ruw, grijsbruin en afschilferend. Blad: glanzend groen, ovaal,.


HabitusEen middelhoge boom met een smal kegelvormige tot eironde kroon. De boom bereikt een hoogte van 8-meter. De oude schors is ruw, grijsbruin en . Te beginnen met zijn uitbundige en oogverblindende witte bloei in april.


Ook zijn leerachtig donkergroen blad siert deze boom . Beide kanten te potdekselen. Deze boom bloeit uitbundig in de maanden april en mei .

Eén van de meest populaire bomen. Geschikt als solitair in uw tuin en voor aanplant in smalle lanen en . Nederlandse naaSierpeer. Volgroeide planthoogte: 8-m.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts