woensdag 5 maart 2014

Walvis knuffel maken

Walvissen maken van vilt en stof. Hier kun je gratis patronen. Een walvis knuffel in verschillende vrolijke kleuren en verschillende design. Teken de contour voor de bovenzijde en onderzijde van de walvis op de stof.


Deze ga ik écht maken voor de baby (- kamer).

Deze pin is ontdekt door Charlotte Baes. Ontdek (en bewaar!) je eigen pins op Pinterest. Kijk wat ik gevonden heb op Freubelweb. Prints to Polka Dots Blog om een giraffe knuffel te maken . Shop op Etsy voor unieke en handgemaakte aan walvis naaien patroon gerelateerde items, direct bij onze.


Vraag om een custom-bestelling en laat iets speciaal voor jou maken. Leuk om in het weekend zelf een knuffel te maken met deze diy knuffel maken.

Heel veel gratis patronen van leuke vilten of stoffen knuffels klik je op prettytoys. Naaipatroon om een zittende olifant knuffel te maken, klik op . Wil je een leuke knuffel maken? Deze heerlijke knuffel walvis van Twee emmerkes water maak je zelf met dit . Gratis haakpatroon: KLEINE KNUFFELTJES. Zelf maken met stof: KNUFFELTJE MET HARTJE. Geen idee hoe ik daar ooit een deftige walvis mee kon maken.


Knuffel je walvis :) Als je wil kan je de walvis pimpen,. Toch wil ik je laten zien hoe je een leuke en unieke knuffel kan maken. Geen standaard beer, maar een walvis. Bekijk ideeën over -walvis op Welke. Hollandse inspiratie, die je.


In dit boek vind je schattige knuffels en origineel speelgoed om zelf te maken. Bailey verovert het hart van elke vis in het koraalrif met zijn fantastische humor. Bovendien ziet de komische witte dolfijn er… Meer.

Al onze handgemaakte knuffels worden gemaakt door Mes petits câlins. Ellen tovert de mooiste dieren uit een bol wol. Unieke exemplaartjes, gemaakt in .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts