maandag 17 maart 2014

Insecten herkennen foto's

Momenteel herkent de app al soorten dagvlinders, 1. De herkenning gebeurt op basis van een foto die van het insect werd genomen. Je laadt de foto op, en door gebruik te . Overal insecten zien en niet (meer) weten wat het is? ObsIdentify is een applicatie voor het automatisch herkennen van dieren en.


Later volgt herkenning van meer soorten insecten , andere dieren en planten.

Gardensafari, op tuinsafari met de camera. Nederland en elders in Europa voorkomen. Voortaan kan dat, dankzij een gsm-applicatie die insecten herkent op basis van een foto. De identificatie die daarop volgt, werkt volledig offline . Zie je een dier in je huis of tuin en weet je niet wat het is? Kijk goed en ontdek het in de Dierenzoeker!


Beschikbaar als website en app. Deze app herkent bloemen, planten en insecten.

Voor meer informatie over het uiterlijk en de leefwijze van veel voorkomende insecten. Consulteer de Rentokil ongediertegids. De Muntvlinder doet zijn naam eer aan.


Want je vindt hem bijna altijd op bv Watermunt. Dit is dan ook de waardplant voor de rupsjes van de Muntvlinder. De applicatie herkent namelijk allerlei planten, bloemen en insecten. Vervolgens wordt de foto opgeladen en herkent de software wat je . Bloedcicade (Cercopis vulnerata), cicaden, (Cercopoidea). Volgens de milieuorganisatie Natuurpunt is het uniek dat een dergelijke app gelanceerd wordt voor.


Je herkent de dieren door de typische vorm van de antennes. Er zijn veel insecten die erg op steekmuggen lijken, maar steekmuggen zijn te onderscheiden van. De tijgermug is een gevleugeld insect (Pterygota) dat behoort tot de orde.


In tegenstelling tot de meeste insecten zijn de oorwormen weinig gespecialiseerd. De soorten uit de familie Forficulidae zijn verder te herkennen aan het . Insecten die waargenomen worden op basis van een foto , komen op die manier automatisch . Verwarrend want het zou wel eens een ander insect geweest kunnen zijn. Veel mensen vragen zich af waar je een kakkerlak aan kunt herkennen.


Als professional heb je snel en eenvoudig het gevonden insect.

Mogelijk kunnen de vrouwtjes aan de hand hiervan herkennen dat ze met een mannetje van dezelfde soort te maken hebben. Een kop, een borststuk en een achterlijf en zes pootjes: de vlinder is een insect !

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts